XXV. Magyarországi Egészségügyi Napok

2018.10.10 - 10.12

Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda

Időpont: 2018. október 10–12.

Helyszín: Siófok, Hotel Azúr

Végignézve, kielemezve az elmúlt, közel 3 évtized programját, nyomon követhető a fejlődés és tetten érhetők a hibák, problémák, melyeket az egészségügy megoldott vagy éppen előidézett, és jól vagy rosszul kezelt.

A 2018. év meghatározó lesz hazánk életében, így az egészségügyben is, de egyúttal jubileumi év is, hiszen 100 évvel ezelőtt ért véget az első világháború, majd ezután kitört minden idők legpusztítóbb járványa, a spanyolnátha.

Konferencia nyitó tudományos blokkjában szakavatott történészek – orvos történész és hadtörténész – fog beszélni a háborúk, pandémiák hatásáról az orvoslásra, gyógyításra, ellátásszervezésre. Több előadás foglalkozik majd a katasztrófa ellátással.

A konferencia hagyományainak megfelelően Prof. Dr. Kovács Árpád úr a költségvetési tanács elnöke ismerteti a makrogazdaság és az egészségügy kapcsolatát. Természetesen a napi gondjaink, bajaink, sikereink és kudarcaink is szerepelni fognak a három nap programjában. Végig kell gondolnunk a hogyan tovább kérdését is, erre figyelmeztet a mottó: beszélni, elemezni, gondolkodni, de hatékonyan!

Az EGVE blokkban szakavatott moderátorok fognak segíteni abban, hogy gyümölcsöző eszmecsere alakulhasson ki.

Ha felkeltette az érdeklődésed a konferencia, látogass el a weboldalára.

A részletes programot itt töltheted le.