VOSZPort Piactér tájékoztató webinarium

2023.05.26 -

Személyesen (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.) és online 

Új szolgáltatással támogatja a vállalkozások digitális transzformációját a Vállalkozások és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ). A május végétől elérhető VOSZPort integrálni képes a piacon elérhető szoftvereket és tartalmakat, főbb vezetői döntéshozatali információkat, valamint digitális szolgáltatásokat is biztosít a felhasználóknak. 

A VOSZPort egy olyan átlátható, testreszabható és bővíthető szoftveres megoldás a vállalkozásoknak, amelyet a VOSZ biztosít tagjainak. „A megoldás egy vállalkozások számára lefejlesztett digitális vezérlőpult, valamint szoftver piactér, egyfajta digitális kikötő számukra” – fogalmazott Barabás Tamás, a VOSZ társelnöke. 

Időpont: 2023. május 26. 09:45 – 11:00 
Helyszín: Személyesen (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.) és online  

Tervezett program: 

  • 9:45-10:00: Regisztráció  
  • 10:00-10:30: VOSZPort fejlesztés és a kapcsolódó üzleti lehetőségek bemutatása  
  • 10:30-10:45: VOSZPort együttműködési lehetőség és annak folyamata  
  • 10:45-11:00: Kérdések és regisztrációs lehetőség  

Az eseményen egy olyan innovatív üzleti megoldásról lesz szó, amely nagy mértékben fogja megkönnyíteni a vállalkozások életét: ez a megoldás integrálni képes a piacon elérhető szoftvereket és tartalmakat, főbb vezetői döntéshozatali információkat. A rendszer digitális szolgáltatásokat is biztosít a felhasználóknak, így lesz benne számlázás, ügyfélkapcsolat-kezelés, partner– és termékkezelés, NAV és bankszinkron, valamint naptár, de tartalmaz majd kalkulátorokat is. 

A webinárium elérhető lesz online (a linket a résztvevőkkel e-mailben megosztják) és személyesen is (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.).