Virtuális térben rendezik az ország első üzleti agilis konferenciáját

2020.05.15

online

A vezetővel kezdődik a változás – ez a mottója az új üzleti konferenciának, mely a vírushelyzet dacára május 15-én várja tapasztalatcserére a vállalati közép és felsővezetőket. A krízishelyzetben is fejlődni vágyók egyedülállóan válogatott témákkal és előadókkal találkozhatnak: gyakorlatilag az egész hazai szakmai megmozdult a rendezvényre.

VIRTUAL AGILE COMMUNITY OF PRACTICE - Az agilis vezetők hazai fóruma

Időpont: 2020. május 15.

Platform: Microsoft Teams

Az utóbbi években hazánkban is egyre több meghatározó cég áll át agilis működésre, mely hatalmas változást hoz a szervezetek életében és komoly feladatot ad a vezetőknek. Mindez még hatványozottan igaz olyan szélsőséges üzleti helyzetben, mint a mostani. Hogy lehet hatékonyan céget vezetni korona vírus idején, amikor minden bizonytalan? Többek között ez is téma lesz az online környezetben (Microsoft Teams platformon) megrendezett VIRTUAL AGILE COMMUNITY OF PRACTICE – Az agilis vezetők hazai fóruma című konferencián május 15-én.

A közel félszáz felvonuló előadó között nemzetközi nagyágyúkat is találunk, például a résztvevők első kézből tanulhatnak olyan nagyhatású előadóktól, mint Karim Harbott (Agile Alliance)Michael Sahota (Agilitrix, Scrum Alliance), Javier Ferrer (NN), Ola Gedenryd (BDD) vagy Simon Roberts (ScrumCenter). A külföldi példák mellett a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a hazai gyakorlati tapasztalatok megosztására is. A program három párhuzamos idősávban zajlik, mely a hazai tapasztalatok három szintű megosztását célozza, így teret kapnak olyan szempontok, mint az egyéni történetek, személyes motivációk, csapatok és a szervezetek.

A szervezők várják azokat, akik szeretnék tudni, hogy mások mit tesznek azért, hogy rugalmasan tudjanak alkalmazkodni a gyorsan változó világ kihívásaira.

A rendezvényen szinte minden hazai agilis tanácsadó cég jelen lesz, illetve a rendezők felkérték az ismert hazai kis- és nagyvállalati agilis transzformáción átesett, vagy épp ezen dolgozó vállalatot, hogy osszák meg egymással jó és rossz tapasztalataikat.

Teljes programot az esemény weboldalán tekintheted meg.

A jó hír pedig az, hogy ha weboldalon a regisztrációnál a megjegyzésbe írod a JWGYXDTL kódot, akkor 10% kedvezményt kapsz a konferencia jegy árából.

Regisztrálj most az első virtuális Agile Community of Practice-re!