VIII. Magyar marketing fesztivál

2021.01.21

online/Lurdy Ház (Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14)

Nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketingtrendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája.

VIII. Magyar Marketing Fesztivál 2021

Tölts csupán 1 napot azzal, hogy felkészülsz a 2021-es év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. A rendezvény során megtanulod, hogy 2021-ben mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem. Tanulj, ismerkedj, inspirálódj és fejleszted önmagadat, a céged stratégiai mozgatórugóját. Vegyél részt 20+ előadáson, találkozz személyesen is top előadókkal, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői. Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, építsd be az általuk megosztott tanulságokat, amelyek az új év elején vállalkozásod számára akár sorsdöntőek is lehetnek.

Építs kapcsolatokat: A szervezett networkingen gyűjts partnereket, alapozd meg a 2021-es évedet. A konferencia előadásai 2 teremben zajlanak majd, a róluk készült videót pedig a résztvevők utólag megkapják. Így az esemény során meglátogathatod a több mint 20 standos szakkiállítást, ahol innovatív kiállítókkal találkozhatsz és megismerheted az ágazat legújabb trendjeit és szolgáltatásait.

A részletes programért látogass el az esemény oldalára.