Vállalati Digitalizációs Munkacsoport alakuló ülés

2023.11.29 15:45 - 17:30

IVSZ Iroda (1095 Budapest, Tinódi utca 1-3. C épület fsz. 2.) és online (Teams)

Az IVSZ az elmúlt évtizedben számos munkacsoporttal (IOT, Ipar4.0, Agrár, stb.) segítette az egyes digitalizációs területeken érintett tagvállalatainak munkáját. A technológiai változások, továbbá a vevők és vállalatok adat szintű kapcsolódása új, komplexebb kihívások elé állítják a gazdaság szereplőit.  

Erre reagálva Szövetségünk új munkacsoportot indít Vállalati Digitalizációs Munkacsoport néven.  

Szakmai közösségünk azokat a tagvállalatainkat fogja össze, akik maguk, vagy ügyfeleik, partnereik révén kapcsolódnak a vállalatok digitális transzformációjához. Célunk, hogy a közösség erejével segítsük egymást az ágazatokon átívelő, értékláncok mentén kialakuló adatkollaboráció kereteinek megteremtésében, az átalakuláshoz szükséges emberi kapacitások felfuttatásában, az új technológiák elterjesztésében. 

Első, alakuló ülésünkön a következő témákat, pontokat érintjük:  

  • A munkacsoport céljai, prioritásai és eszközei  
  • A tagok számára az IVSZ által biztosított kollaborációs keretek    
  • Következő lépések  
  • Az ország iparstratégiájának legfontosabb kérdéseinek megvitatása szakértő vendégünk segítségével  

Eseményünkön Fábián Gergelyt, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium Iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkárát látjuk vendégül, aki a minisztérium iparstratégiájáról, illetve annak digitális vonatkozásiról beszél előadásában, amit kötetlen, szakmai beszélgetés követ.    

Az alakuló ülés helyszíne: IVSZ iroda (1095 Budapest, Tinódi utca 1-3., C épület, fszt. 2.) és online
Időpontja: 2023. november 29. (szerda) 15:45 – 17:30  

Az esemény hibrid lebonyolítású, személyesen legfeljebb 30 főt tudunk fogadni. Az államtitkár úrral való egyeztetést azon vendégeink számára tudjuk lehetővé tenni, akik személyesen jelennek meg a rendezvényen.

Részvételi lehetőség: kizárólag IVSZ tagvállalatok delegáltjai vehetnek részt a munkacsoporti munkában és az alakuló ülésen.  

Bármilyen további kérdés esetén fordulj bizalommal a munkacsoport IVSZ oldali vezetőjéhez, Tordai Balázshoz a tordai.balazs@ivsz.hu címen.