Miként lehet a különböző művészeteket hatékonyan beépíteni a rendezvényekbe, üzeneteinket a művészetek segítségével átadni.

Uniceo Leaders Forum

Időpont: 2020. február 28.

Helyszín: Budapest Marriott Hotel

Az UNICEO (United Networks of International Corporate Events Organizers) nemzetközi szinten fogja össze azokat a döntéshozókat, akik cégeknél rendezvények, konferenciák és incentive utak szervezésért felelősek.

A budapesti Leaders Forum rendezvény célja, hogy a nemzetközi példák alapján összehozzuk a hazai szakembereket azzal a céllal, hogy kötetlen keretek között lehessen tanulni egymástól, kapcsolatokat építeni, így segítve a további munkát.

A 2020-as Uniceo Leaders Forum esemény fókuszában a művészetek (képzőművészet, zene, film, fotó, színház stb.) és a rendezvények kapcsolata, az alkotás szépsége és a kreativitás fontossága áll. Miként lehet a különböző művészeteket hatékonyan beépíteni a rendezvényekbe, üzeneteinket a művészetek segítségével átadni. Minden rendezvény egy kreatív alkotás, amelyet a szervezők és a résztvevők közösen keltenek életre. A szervezés során mi magunk is művészekké válunk, „karmesterként” irányítjuk a zenészeinket, hogy a „mű” szépen szóljon. Ezért a rendezvény során a vezetői készségek, a „karmesteri” szerep fontosságára is kitérnek majd a szervezők.

Fő téma tehát a „Céges rendezvények és a művészetek kapcsolata” lesz, hogyan használjuk ki a művészetek és a kultúra adta lehetőségeket a rendezvények kapcsán, de szó lesz a vállalati felelősségvállalásról, fenntarthatóságról, vezetői készségekről, employer brandingről és az “engagement” fontosságáról is.

További információért látogass el az esemény weboldalára!