Időpont:

  • Expo: 2019. április 25-26.

  • B2B találkozó: 2019. április 25. 10:00-17:00 óra

Helyszín: London, Egyesült Királyság

Az AI & BigData Expo-ra 300+ kiállítót és 12000+ résztvevőt várnak a szervezők, melynek kísérőeseményei a TechMatch B2B találkozó, az IoT Tech Expo, a Blockchain Expo, és a Cyber Security & Cloud Expo is.

Az Enterprise Europe Network üzletember találkozója kiváló lehetőséget nyújt kapcsolatépítésre, a nemzetközi ügyfélkör bővítésére, közös projektek kezdeményezésére.  A résztvevő cégekről előzetesen itt tájékozódhatsz,  illetve tárgyalásaid előzetesen online is megszervezheted a tárgyalásfoglalás funkció segítségével.

Regisztrációs határidő: 2019. április 18.

A B2B találkozóra jelentkezni és tárgyalásokat szervezni itt tudsz.

További programelemek – startup-ok számára:

A program egy átfogó felkészítéssel kezdődik, amit egy 3 napos londoni üzleti túra követ, ahol hasznos workshopokon, meetupokon, B2B matchmaking eseményen és üzleti reggelin vehetsz részt, hogy új szintre emeld brit kapcsolati hálód.

Jelentkezési április 12.-ig itt.

A rendezvény a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, Enterprise Europe Network, INPUT Program, Department for International Trade és a Startup Campus kollaborációjának keretein belül valósul meg.

Program:

Április 15-16.

  • One to One felkészítő meetingek
  • Startup Campus és az Input Program üzletfejlesztői csapata átfogóan elemzi vállalkozásod, a túrához szükséges promóciós anyagokat és tanácsokkal lát el a brit piacra lépést illetően

Április 18.

  • Csoportos workshop a résztvevőknek a DIT, INPUT és Startup Campus szervezésében a brit piacra lépéssel kapcsolatos legfontosabb pontokról

Április 24.

  • Érkezés
  • Workshop: AI and Big Data – Helyi iparági szakértők bevonásával a DIT és EEN szervezésében
  • Get Together Drinks

Április 25.

Április 26.

  • Üzleti reggeli a Nagykövetségen: „Deep learning businesses: are you part of the solution or part of the problem” Deep learning, AI business models create business opportunities but also challenges they create for consumers, business and regulators” – A Londoni Magyar Nagykövetség szervezésében
  • Data & Ai Expo

A részvételt maximum 5 csapatnak tudják biztosítani. A  felkészítővel egybekötött program díja csapatonként £500 + utazási költség (Startup Campus szervezés).

A szállás az Input program jóvoltából INGYENES.

A workshop-on, a B2B találkozón és az üzleti reggelin a részvétel ingyenes. További információért fordulj bizalommal Juhász Gabriellához (+36 (20) 239-5860)