Időpont: 2019. november 26.

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

A konferencia plenáris ülésen, szekciókkal, kerekasztal-beszélgetéssel és egyedi kiállítótérrel tárja fel az egyik legaktuálisabb kérdést: hogyan képes a gazdaság és a társadalom lépést tartani, együtt változni a technológiával, mi több, irányítani a fejlődést. Egy hullámhosszon – Közösen. Jobban. Most. A Symposium üzenete, hogy mindezt új együttműködésekkel, közösen kell megtennünk és ebben nem késlekedhetünk.

A nemzetközi szinten is elismert, az infokommunikáció leggazdagabb portfólióját felvonultató hazai rendezvényen közel kétezer meghívott vendég képviseli a digitalizáció által érintett széles iparági spektrumot. A plenáris programban a Deutsche Telekom, a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország vezetői mellett nemzetközi inspirációs előadók, kormányzati döntéshozók és nagyvállalatok nemzetközi vezetői kapnak szót.

A konferencia idén a legújabb trendeket mutatja be a pénzügy, az IT biztonság, az innováció, mesterséges intelligencia, okos város és okos állam megoldások, adatelemzés és felhőalapú szolgáltatások terén előadásokon, szakmai beszélgetéseken és az egyedülálló interaktív bemutató, a Jövőtér formájában.

A programot ebben az évben exkluzív kerekasztal-beszélgetés színesíti, ahol ismert sportoló, közéleti személyiség, humán szakember és üzletember szélesíti ismereteinket a digitalizáció hatásairól és az IKT cégektől elvárt megoldásokról. Az egész napos konferencián számos lehetőség nyílik közvetlen beszélgetésekre.

A rendezvény zártkörű, ingyenes, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

További információért látogass el a T-Systems Symposium 2019 oldalára!