T-Systems Magyarország Symposium 2016

2016.11.30 -

Budapest Kongresszusi Központ


A T-Systems Magyarország 2016. november 30-án rendezi meg immáron ötödik alkalommal egész napos, zártkörű, szakmai konferenciáját, a Symposiumot.

A közel kétezer meghívott vendég  részvételével zajló esemény az elmúlt években nemcsak a hazai  infokommunikációs szektor vezető rendezvényévé vált, hanem nemzetközi szinten is elismert konferencia lett. A GARTNER piackutató intézet ’Going digital in Eastern Europe’ című tanulmánya szerint a rendezvény regionálisan jó példája a digitális tudatosság formálásának, a határokon átívelő együttműködéseknek.

Technológiával a fenntartható jövőért! mottó mentén idén arra törekszenek, hogya  meghívott vendégek, szakértők által bemutassák, miként hozza közelebb a vállalkozásokat, a közösségeket a saját sikerükhöz a digitalizáció. Okos megoldásainkat középpontba helyezve adnak választ azokra a kérdésekre, hogy hogyan lehet a technológiai vívmányokat az élet legkülönbözőbb területein fenntarthatóan felhasználni, jelentősen egyszerűsítve, költséghatékonyabbá és kényelmesebbé téve az egyes folyamatokat.

A Symposium délelőtti plenáris programjában neves inspirációs előadók, nemzetközi és hazai szakértők, kormányzati döntéshozók, a Deutsche Telekom, a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország vezetői is megszólalnak. Ezúttal is nagy figyelmet fordítanak arra, hogy felrajzoljuk az infokommunikáció legfontosabb trendjeit, eredményeit, jövőképét.

A délutáni tematikus ICT és technológiai szekciókban keynote előadások mellett konkrét megoldásokon keresztül mutatjuk be a digitalizáció előnyeit horizontális szempontból, valamint egyes vertikumok mentén is, a pénzintézetek, az ipar, a kereskedelem vagy az agrár- és vidékfejlesztés területeinek legújabb fejleményeire fókuszálva.

Idén is lesz Jövőtér, ahol konkrét megoldások és szolgáltatások mentén szemléltetik a T-Systems Magyarország egyedülállónak nevezhető portfólióját.

Technológiával a fenntartható jövőnkért! Röviden összegezve ez a Symposium legfontosabb felhívása, amely egyaránt szól nagyvállalati és közigazgatási ügyfeleinknek, valamint gyártói és más megvalósítói partnereinknek, akikkel együttdolgozva, projektről projektre azon fáradozunk, hogy innovatív technológiára alapozva a lehető legjobb megoldásokat valósítsuk meg.