A Stretch Konferencia idén is visszatér, ráadásul hibrid formában. A régió egyik legnagyobb menedzsment konferenciája 2022. november 28-29. között kihagyhatatlan előadásokkal vár mindenkit. 

A kétnapos rendezvény platformot és közösséget teremt a vezetők és menedzserek számára, hogy megosszák egymással történeteiket, gyakorlati megoldásaikat, felfedezzék az új trendeket és ötleteket, hogy önmaguk jobb változatává válhassanak.  

A Stretch egy olyan konferencia, amelynek résztvevői a világ minden tájáról érkeznek, akik hatékony szervezeteket szeretnének (fel)építeni. Merülj el az agilis vezetés, a coaching, a mentális egészség, a folyamatos tanulás, a távmenedzsment, a nagyteljesítményű csapatok, a szervezeti kultúra, a sokszínűség és a befogadás témakörében. 

Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház (1088 Budapest, Rákóczi út 21.)
Időpont: 2022. november 28-29. 

Felejthetetlen élmény a tanulni vágyók számára, amit a legnagyobb cégek szakértői biztosítanak: a világhírű előadók olyan témákba nyújtanak betekintést, mint például a szociokrácia, tudatos vállalat fejlesztés vagy mérnöki csapatok vezetése. 

Találkozz a szakma legjobbjaival, akik olyan neves cégektől érkeznek, mint a Pixar, a Bitres, a Strava, a Prezi vagy akár a Magyar Férfi Vízilabda Válogatott egykori elnökével!

A konferencia szervezői az IVSZ tagok számára most 25% kedvezményt biztosítanak, az az egyéni Late Bird, illetve Lazy Bird jegyek árából, a következő kuponkód felhasználásával: IVSZatStretch