StorageWorld 2019

2019.02.27 -

Spoon - The Boat Restaurant

 

Időpont: 2019. február 27.
Helyszín: Spoon – The Boat Restaurant (Budapest, Vigadó tér 3. kikötő, 1052)

A különféle felmérések azt mutatják, hogy az informatikáért felelős vezetők nagyobbik fele az informatikai adattárolási kapacitás növelését tervezi 2019-ben, ugyanők az adatok védelmére fordított figyelmet és költségkereteket is nagyobbítani tervezik idén, továbbá tesznek majd fontos lépéseket a felhő irányába.

Az idei StorageWorldöt – ahogyan később a SecWorld 2019-et és az InnoWorld 2019-et is – új helyszínen, a Spoon – The Boat Restaurantban rendezzük meg. Jelezzük ekképpen is, hogy konferenciáink magas minőségére és szakmai érdekességére nálunk jellemző állandóság mellett a gyönyörködtető változatosságra is hangsúlyt fektetünk.

A Computerworld márka számára a 2019-es esztendő tematikai értelemben az egészség éve lesz. Mind a cikkeink között, mind pedig a konferenciáinkon hangsúllyal foglalkozunk majd azzal, hogy a korszerű technológia adta lehetőségeket miként aknázzák ki az egészségügyben. (Terveink szerint a StorageWorld 2019-en is lesz olyan előadás, amely e témába illeszkedik majd.)

A konferencia várható témái:
– adatmenedzsment az egészségügyben
– az SSD jelene és jövője
– az adatbiztonság időszerű kérdései
– GDPR-tapasztalatok
– szoftver-meghatározta architektúra
– felhős adattárolási irányok.

Kinek ajánljuk?
Vállalati, intézményi informatikai vezetőknek, osztályvezetőknek, adattárolással foglalkozó specialistáknak, kiberbiztonsági/adatbiztonsági szakértőknek, IT-infrastruktúra üzemeltetőknek ajánljuk e konferenciát.

Várható létszám: 80-100 fő

További információért kérjük látogass el az esemény hivatalos weboldalára!