IVSZ Vállalati Innováció Konferencia

2015.06.10 -

Akvárium Klub, Kishall

Az IVSZ harmadik alkalommal rendezi meg a nagyvállalatok és a startup világ kapcsolatát elemző nyári konferenciáját. Ezúttal az előadásokat és a panelbeszélgetéseket a hazai sikeres startupok kiállítása egészíti ki, hogy a sikeres üzletről ne csak beszéljünk, de kézbe is foghassuk az eredményeit.

A rendezvény programja végigvezeti a nagyvállalati innovációs és üzletfejlesztési vezetőket és a feltörekvő technológiai fejlesztőcégeket az egymásra találás folyamatán. A program egyéni előadásokból és panelbeszélgetésekből épül fel, az előadóterem előtti aulában pedig startup cégek és vállalati programok mutatkoznak be kiállítói standokon.

A dinamikus egyéni előadásokat neves szakértők panelbeszélgetései színesítik, miközben az előtérben bemutatkoznak 2015 legizgalmasabb magyar innovációi, legyen szó robotprogramozásról, mobilfejlesztésről, közlekedésről mobilfizetésről vagy szórakoztatásról.

A célközönség arányos részben vállalati innovációs-, marketing- és üzletfejlesztési vezetőkből, befektetői-inkubátori szakértőkből és kis-közepes tech vállalkozások képviselőiből áll. Az előadásokra 150+, a kiállítás részre 2-300+ főt várunk.

Kiállítóink lesznek: 

Innomine, Grofie, IBM, Crowdfunder, Barion, Cubilog, Telenor, Flike, 30km, Buxa, Supportify, Secure Call Center, Appelar Assist, DebugMe, AI Webtesting, MNKH –EEN, CX Ray

FFG_6002bd6a[1]

Már biztosan ott lesznek:

Nyíri József, Misys; Györkő Zoltán, Balabit; Kapui Ákos, Skyscanner; Heal Edina, Google; Prekopcsák Zoltán, Radoop; Grósz Judit, Microsoft; Málnay Barnabás, White Summers; Zsiborás Gergő, Forbes; Valner Szabolcs, Digital Factory;

 • Projekt teamek egyetemistákkal és saját szakértőkkel – jövőépítés és szabadalmak
  Jakab Roland (Ericsson)
 • Miért jön egy amerikai budapesti egyetemre technológiáról tanulni? Helyünk a térképen
  Bojár Gábor (AIT Budapest)
 • Hogyan kaptak rá a nagyvállalatok a startupos, agilis fejlesztői metodikákra?
  Kovách Anton (Shiwaforce)
 • Hogyan innovál egy lassú nagyvállalat, mit ad hozzá a magyar piac?
  Beke Zoltán (Mortoff)
 • Fordulatok: IT biztonsági cégből fordult át agrár IoT-be a SmartVineyard
  Árendás Csaba (QuantisLabs; Smartvineyard)
 • Tuti recept: vegyél egy analóg üzleti modellt és oltsd be digitális technológiával
  Budai László (HintHunt)

Panelbeszélgetés a 2014-es IVSZ Startup konferencián

A rendezvényt az IVSZ a Watify kampány keretei között szervezi.

watify logo

Főtámogató:

innomine logo

Támogatók:

NHIT_logo telenor  ibmlogo_kek

Szakmai partnerek:

DesignT_logo_Fekete  fivosz-logo   gymskik_logó  MNKH_logo_magyar_új  Logo-EENetwork-HU

 

Az ingyenes részvétel nem tartalmaz étkezési ellátást. A résztvevők a helyszínen 1450Ft-os ebédmenüt vehetnek igénybe. A rendezvény ideje alatt korlátlan ásványvíz, kávé és almafogyasztást biztosítunk.

Az IVSZ harmadik alkalommal rendezi meg a nagyvállalatok és a startup világ kapcsolatát elemző nyári konferenciáját. Ezúttal az előadásokat és a panelbeszélgetéseket a hazai sikeres startupok kiállítása egészíti ki, hogy a sikeres üzletről ne csak beszéljünk, de kézbe is foghassuk az eredményeit.

A rendezvényre való belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Amennyiben ezt a levelet megkapta, akkor további teendője nincs, a helyszínen találkozunk!