Április 21-22-én (csütörtök-péntek), a múzeumok éjszakájához hasonlóan, a teljes budapesti tech/startup ökoszisztéma megnyitja ajtajait előtted két teljes napra, a Startup Safary szervezésében. A rendezvény szakmai partnerei közt tudhatja az IVSZ-t is.

A több, mint 70 állomáson érdeklődésednek megfelelően választhatsz számos esemény közül: hackathonok, meetupok, workshopok, tech talk-ok, cégbejárások, reggelik, sőt, még szervezett jóga is vár majd rád. Mindezek olyan partnerek szervezésében, mint a

és még sokan-sokan mások.

A témák tekintetében is maximálisan diverz a kínálat: hálózatkutatás, crypto-currency, neuromarketing, AI, adatkutatás- és vizualizáció, machine

learning, matematikai modellezés, ethical hacking, healthcare / IoT, sharing economy, de lesznek nyelv-specifikus workshopok is, ahol intimebb közelségbe kerülhetsz a JavaScript-tel, Pythonnal, Node.js-el.

Az eseményt az International Geek-Together networking eseménye zárja majd pénteken este, és a kölönböző állomásokon összefuthatsz majd az EA egyik alapítójával, Jeff Burton-el is.