SmartMan – Smart Manufacturing Festival

2024.02.26 - 03.08

A Smart Manufacturing Festival – „A fejlődés társadalmasítása!” az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) által életre hívott programsorozat, ahol a magyar ipari nagyvállalatok, kis-és középvállalkozások, felsőoktatási intézmények és kutatóhelyek ajtót nyitnak a nagyvilágnak és két héten keresztül betekintést engednek az ipari digitalizáció lebilincselő világába. Több, mint 30 helyszínen, közel 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között. 

A Fesztivál időtartama alatt a technológiai újításokra, ipari digitalizációs megoldásokra és modern-, okosgyártással működő vállalatok működésére nyitott és érdeklődő közönség olyan helyszíneken nyerhet bepillantást a kulisszák mögé, mint a Siemens, a Bosch vagy a Continental, de megtalálható a kiállító partnerek közt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vagy a Széchenyi István Egyetem is. 

A SmartManFest tehát mindenki számára nyitott, legyen akár egyetemista, akár kis- és középvállalkozó, a szakma részese vagy a szakmán kívülről érkező látogató. 

Időpont: 2024. február 26. – március 8.
Helyszín: Országszerte 

A rendezvénysorozat keretében az alábbi területeken lesznek események: 

  • gyárlátogatások 
  • labor bemutatók 
  • showroom körbevezetések 
  • kerekasztal- és panelbeszélgetések 
  • média- és podcast megjelenések 

Jelentkezz gyárlátogatásra, CU.BE körbevezetésre, laborbemutatóra és légy részese az ipari digitalizációs forradalomnak!