Smart Factory ConnAction Konferencia

2018.06.27 - 06.29

Thermal Hotel Visegrád****superior


Időpont: 2018. június 27-29.

Helyszín: Thermal Hotel Visegrád****superior

Az ipari automatizálás, az IoT és az ipar 4.0 ma már közismert fogalmak. Mégis komoly kihívást jelent több hazai autóipari beszállítónál a bevezetése – és még csak nem is feltétlenül a pénz az akadály! Az idén ezeket a nehézségeket és problémákat járják körbe az immár IV. alkalommal megrendezett, egyre nagyobb sikernek örvendő Smart Factory ConnAction konferencián.

Beszélni az IoT-ről mindig könnyebb, mint levezényelni magát az átalakítási folyamatot, ami egyszerre jelenti technológiai, IT és humánerőforrás- és menedzsmentfeladatok tömkelegét. A kihívások dacára mégis érdemes belevágni, ezért az idei konferenciát annak szentelik, hogy gyakorlati példák során keresztül mutassák meg az IoT bevezetéséhez szükséges folyamatokat, miközben megnevezik, elemzik és megoldásokat hoznak a felmerülő buktatókra. Legyen szó akár a társosztályok ellenállásáról, a hozzáértő személyzet hiányáról, vagy a megfelelő IoT kivitelező kiválasztásának nehézségeiről, az egyes előadások keretében nyíltan szembenéznek mindezzel, és már sok ízben bizonyított, gyakorlati javaslatokat adnak e helyzetek megoldására.

Az ipar 4.0 és az IoT a nagyobb üzemek kiváltsága lenne? Ezzel kapcsolatban is megosztanak sikertörténeteket egészen kicsi autóipari beszállítók tapasztalataiból, akik komolyabb tőke- és energiabefektetés nélkül, könnyedén átálltak az ipar 4.0 alkalmazására. És megérte? A konferencián majd elmesélik!

A háromnapos, izgalmas előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal teleszőtt rendezvény résztvevői nem csupán hasznos információkkal és inspirációval lesznek gazdagabbak, hanem szervezett találkozók keretében üzleti kapcsolatokat is építhetnek a szakma további képviselőivel, valamint autóipari megrendelőivel.

További információkért látogass el az esemény weboldalára!