SMART 2024 – WORLDS COLLIDING

2024.04.17 09:00 - 17:00

Akvárium Klub Budapest

SMART 2024 – WORLDS COLLIDING

Az elmúlt 1 év a mesterséges intelligencia térhódításáról szólt. Ez idő alatt akarva-akaratlan letettük egy hibrid technológiai forradalom alapköveit, és már most gondolatébresztő lehet annak a generációnak a víziója, mely egy félig emberi, félig mesterséges világba fog beleszületni.  

Az AI térnyerése 2024-ben is folytatódni fog, szépen lassan bekebelezve vagy legalább is befolyásolva minden más olyan (digitális) iparágat, amivel a SMART színpadán évek óta foglalkozunk. Az egészségügy, a fintech, a telekommunikáció, a kiberbiztonság vagy akár a fenntarthatóság mind-mind olyan területek, amikről idén már nem beszélhetünk az AI megemlítése nélkül. 

Éppen ezért az elkövetkezendő időszak már biztosan nem magáról az AI-ról, hanem sokkal inkább az AI más iparágakkal, más digitális technológiákkal való “összeütközéséről” fog szólni. Legfontosabb ezek közül a fenntarthatóság kontra mesterséges intelligencia kérdéskör, ahol külön “ringben” kísérhetjük majd figyelemmel egy mozdíthatatlan tárgy és egy megállíthatatlan erő párharcát. A nem fenntartható sebességgel gyorsuló AI és az egyre többeket és többeket foglalkoztató fenntartható szemlélet közti ellentét már az AI térhódításának első évében kikristályosodott. Az összeütközés elkerülhetetlen, a kérdés csak az, hogy mekkora erejű lesz a becsapódás, és hogy közelről vagy távolról fogjuk mindezt végig nézni.  

A fenntarthatóság csak egy példa a sok közül: az AI más világokkal való “összeütközése”, a technológiák ilyen értelemben vett globalitása hamarosan el- és megkerülhetetlen lesz. A digitális gazdaság szereplői már 2023-ban egy metaforikus olvasztótégelybe kerültek, mely alá az AI tartotta a tüzet. Nem kérdés, hogy hamarosan mind egyéni, mind vállalati, mind pedig társadalmi szinten fejest kell majd ugranunk ugyanebbe a digitalizációs masszába; az pedig már a kollektív felelősségünk, hogy az ugrás után a felszínen úszkáljunk, ne pedig elmerüljünk.  

Az idei SMART feladata, hogy mentőmellényt és védőszemüveget biztosítson a résztvevőknek, mellyel a digitális tengeren történő evickélés és a katasztrófaturizmus is biztonságosabbá válik.

REGISZTRÁCIÓ

KIS Hall 

AI – Mesterségestől az intelligensig

A mesterséges intelligencia nemcsak a tavalyi évet határozta meg, hanem a legtöbb előrejelzés szerint az elkövetkezendő évtized egyik legfontosabb technológiai trendje lesz. Éppen ezért a Kis Hallban a teljes napot az AI-nak szenteljük, haladva az általánosabb témáktól a konkrét üzleti esettanulmányokig. 

VOLT Lokál 

Fenntarthatóság – Üzlet fenntartások nélkül

A fenntarthatóság 2024-ben már nem csak a fiatal generáció vesszőparipája, hiszen egyre több nagyvállalat és szervezet próbál “zöldebben” gondolkozni. A VOLT Lokál délelőtti műsorában többek között a legfontosabb fenntarthatósági kérdésekről és az ESG szabályozásról fogunk beszélgetni, hiszen itt az ideje végre tiszta és “zöldebb” vizet önteni a pohárba! 

Vállalati digitalizáció – Mindenki máshogy csinálja?

A digitalizáció ma már átszövi a mindennapi életünket, működésünket és nincs ez másképp a vállalatok esetében sem. A tudatos tervezés és folyamatos fejlesztés lehet a kulcsa az előrébb jutásnak és ennek a folyamatnak szerves részét képezi a vállalatok digitalizációja is, mérettől függetlenül. Ebben a szekcióban gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg, hogy egy-egy kkv, vagy akár multinacionális vállalat esetében milyen (digitalizációs) lépések, képzések segíthetnek ebben.

ARANY Hall 

Kibervédelem – A legjobb védekezés a védekezés

A jelen és a jövő is digitális. Ami pedig digitális, az támadható, és védeni kell. A digitális technológiákra való egyre nagyobb támaszkodás miatt a kibervédelem kritikus elemévé vált a személyes, szervezeti és kormányzati adatok védelmének. Adataink mennyisége folyamatosan nő, és vele együtt a kockázati tényezők szintén megsokszorozódtak az elmúlt években. Az ARANY Hall délelőtti szekciója ennek a témának szól, mert jelen esetben a legjobb védekezés a védekezés.

DATARENA – Ha adat van, minden van

El-, és ezzel együtt megkerülhetetlen fogalommá vált az adat, az adatgazdálkodás, hiszen minden folyamat alapját – legyen az üzleti, vagy akár hétköznapi – az adatok szolgáltatják. A mesterséges intelligencia pedig egyszerűen megköveteli az adatok megfelelő felhasználását. A SMART DATARENA szekciójában szakértő eladók segítségével mutatjuk be, hogy miként lehet az adatokban rejlő potenciált minél jobban, hatékonyabban és mindeközben biztonságosan, az üzleti érdekeket is szem előtt tartva kihasználni, milyen előnyei lehetnek az adatalapú gondolkozásnak és stratégiaalkotásnak. 

Szűrés

Kulcsszó
No Results Icon

Nincs a szűrésnek megfelelő találat.

Kérjük, módosítsd a szűrési feltételeket.

Regisztráció

A regisztráció a „Regisztráció” gomb megnyomása után található online űrlap kitöltésével és elküldésével lehetséges.

A konferencia helyszínén nem lehet regisztrálni!

Egyéni regisztrációkor ugyanarról az email címről kizárólag egy személy regisztrációját fogadjuk és kizárólag saját, névre szóló email címet fogadunk el!

GDPR

A konferencia főszervezője a Digitális Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), melynek megbízásából az Ad Valorem Hungary Kft. (Ad Valorem) végzi a konferencia szervezését.

A jelentkezőknek az előzetes regisztráció során a konferencia szervezéséhez kapcsolódó feladatok ellátásához, kapcsolattartáshoz, számlázáshoz stb. szükséges adatokat kötelezően meg kell adniuk.

A rendezvényen való részvétellel hozzájárulsz a rólad készült fotók és videók publikálásához.

Belépőjegy

A SMART 2024 konferencia IVSZ tagok számára ingyenes. (IVSZ tagcégenként 2 fő részére, további résztvevők kedvezményes jegyáron (20 000 Ft + áfa) vehetnek részt a rendezvényen.*)

Belépőjegy nem IVSZ tagoknak 60 000 HUF + áfa
Startup jegy** 35 000 HUF + áfa
Szponzorjegy*** 20 000 HUF + áfa
Diákjegy egyéni**** 4 287 Ft + áfa
Diákjegy páros**** 7 000 Ft + áfa

*Amennyiben az ingyenes részvétel lemondása legkésőbb 2024. április 10-ig nem történik meg, a jegyárat a rendezvény szervezője kiszámlázza. (20 ezer forint + áfa díjon.)
**Startup jegy vásárlásra startupok alapítói és munkatársai jogosultak. Ennek a jegykategóriának az igénybevételével egyidejűleg kérjük, hogy a startup bemutatkozó leírását és a hivatalos weboldal címet a smart@ivsz.hu email címre szíveskedjenek megküldeni.***Szponzorjegyet a SMART 2024-as konferencia támogatói vásárolhatnak a támogatói csomagban szereplő jegyeiken felül.
****A kedvezményes diákjegy igénybevételének feltétele a kedvezmény igénybevételére feljogosító érvényes diákigazolvány és annak helyszíni regisztrációkor történő felmutatása

A fenti árak nettó árak és nem tartalmazzák a 27% áfát. 

FIGYELEM! Az IVSZ tagoknak szóló kedvezmények feltétele, hogy tagdíjtartozás nem áll fenn. 

Fizetéssel és számlázással kapcsolatos információk 

A regisztráció visszaigazolását és a számlázást az AdValorem végzi, ennek megfelelően a részvétel díját az AdValoremnek kell megfizetni. A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díjnak a konferencia megkezdéséig történő megfizetése. A helyszínen nincs lehetőség fizetésre. A konferencia részvételi díj befizetésével Ön jogosult a konferencia előadásain és kiegészítő programjain való részvételre.

Lemondási feltételek

  • 2024. március 20. előtt beérkezett lemondás esetén a befizetett részvételi díjat visszatérítjük.
  • 2023. március 21. és 31. között beérkezett lemondás esetén a regisztrációs díjból a visszatérítés mértéke 50%.
  • 2023. április 1. után lemondást nem tudunk elfogadni.

Kérjük, hogy regisztrációval kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk a smart@ivsz.hu email címen.

Helyszín

Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

badge
Busz:
9, 15, 16, 105, 115, 100E

909, 914, 914A, 916, 931, 950, 950A, 979, 979A, 990

badge
Villamos:
47, 48, 49

badge
Metro:
M1, M2, M3

Parkolóházak

A Budapest belvárosában zajló felújítási munkálatok miatt, kérlek tervezd meg körültekintően érkezésed a helyszínre.
A környező utcákban a felsorolt mélygarázsokon kívül további parkolóházak találhatók.

Erzsébet Parkoló
1051 Budapest Erzsébet tér.12.
Lejárat a József Attila utca felől.
Parkolási díj: 800Ft / óra vagy napijegy 10.000 Ft.
Általános információ (0-24): +36203558879
Email: info@erzsebet-parkolo.hu
Web: www.erzsebet-parkolo.hu
Közvetlenül a helyszínnél.

Bazilika Garázs
1051 Budapest, Sas utca
Parkolási díj: 380Ft / 30 perc vagy napijegy 5.900 Ft
Általános információ (0-24): +36309769181
Email: info@bazilikagarazs.hu
Web: www.bazilikagarazs.hu
Helyszíntől 2 perc séta.

Liberty Square Mélygarázs
1054 Budapest, Szabadság tér
Lejárat a Vécsey utca felől vagy a Bank utca felől.
Parkolási díj: 450 Ft / 30 perc vagy napijegy 8.000 Ft
Általános információ (0-24): +36306195147
Email: info@libertysquareparking.com
Web: www.libertysquareparking.com
Helyszíntől 6 perc séta.

Térkép

Először is kezdjük az elején, mert biztos sok kérdésed van… Szóval: mi is az a SMART? 

Röviden: egy konferencia, bár inkább fesztivál. Mondhatni egy konfesztivál.  

Komolyra fordítva a szót: a SMART egy innovációs és üzleti rendezvény, amit minden évben tavasszal rendezünk meg Budapest belvárosában, általában az Akváriumban. (Igen, az Akvárium napközben is nyitva van, nem csak az esti koncertek alatt.) Nehéz úgy leélni egy életet, hogy az ember ne forduljon meg legalább 1-2 üzleti vagy szakmai rendezvényen, és mi nagyon örülnénk neki, ha a SMART lenne az első konferencia, amire ellátogatsz. Nívós, nemzetközileg is elismert külföldi előadókat és a hazai innovációs szcéna nagyágyúit hozzuk el nektek – az iskolapad helyett egy napig tőlük tanulhattok, és az ő szemüvegükön keresztül láthatjátok az üzlet és a technológia jövőjét. Emellett rengeteg céggel is találkozhatsz a SMART-on, akik hozzád hasonló, fiatal munkaerőt toboroznak a csapatukba.  

Egy szó, mint száz: a SMART-on elkezdheted építeni a jövődet, és teheted mindezt a haverokkal egyetemben (pun intended). 

Konferencia? Az meg micsoda?

Eljössz, leülsz, izgi előadásokat hallgatsz, közben kávézol a haverokkal és esetleg megismerkedsz pár kúl arccal. Lesznek kiállítók is, akik érdekesebbnél érdekesebb kütyüket hoznak, ezeket is meg lehet szakérteni. Ha pedig úgy érzed, eleget töltődtél, fogod magad és elmész – ilyen egyszerű.  

No pressure, absolutely no katalógus. 

Miért jó ez neked?  

2024-ben az előadói poollal és a tematikával is úgy zsonglőrködünk, hogy még inkább célba vegyük a fiatal pályakezdőket és egyetemistákat. Nektek ingyenes a konferencia, így mindenképpen jól jössz ki, ha április 17-én minket választasz napközben.

Jó, de hol a regisztrációs link? 

Támogatók

Támogatók