Service Design Day és Agile Community of Practice konferencia

2022.11.24 - 11.25

MOME (1121 Budapest, Zugligeti út 9.) és online

Nyakunkon a válság, mit tegyünk? Világ legnagyobb cégeinek transzformátorai mutatják meg, hogy miként lehetsz válságálló – érkezik az ősz legnagyobb üzleti tervezéssel foglalkozó konferencia párosa: a Service Design Day és Agile Community of Practice konferencia.  

Service Design Day 

November 24-én a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen a hazai termék és szolgáltatás tervezők osztják meg tudásukat az immár hatodszorra megrendezett Service Design Day-en. A konferencia szervezői ismét összehívják a nagyvállalati vezetőket, üzleti tanácsadókat és service design szakembereket és mindazokat, akiket vonz ez az új, rendkívül növekvő elismertségű szakterület és frissíteni szeretnék szakmai eszköztárukat. A közel 60 előadó olyan cégek izgalmas üzleti innovációs, termék- és szolgáltatásfejlesztési eseteit mutatja be, mint a Roche, Tesco, Magyar Bankholding, Tv2 Play, Magyar Telekom, OTP, Auchan, kifli.hu vagy a szállás.hu. 

Helyszín: MOME (1121 Budapest, Zugligeti út 9.)
Időpont: 2022. november 24.
Program: https://servicedesignconf.com/ 

Agile Community of Practice konferencia 

Másnap a Boeing, John Deere, Siemens, IBM, vagy Daimler agilis átalakulásának kulisszatitkait ismerhetik meg első kézből, az átalakulást vezető agilis coach-októl és üzleti vezetőktől azok, akik részt vesznek a Virtual Agile Community of Practice (VACOP) konferencián.  

Helyszín: Virtuális konferencia
Időpont: 2022. november 25.
Program: https://va-cop.com/ 

Az IVSZ tagjai most mindkét konferencia árából 20% kedvezményben részesülnek, IVSZ20 kuponkód felhasználásával. 
(A kuponkódot a jegyvásárló felület jobb felső sarkába kell beírni: “Van kedvezménykódod?”-ra kattintva.)