SAP NOW Hungary – Híd a jövőbe

2023.09.10 - 09.12

Hotel Azúr, Siófok

Az SAP NOW konferenciasorozat az év legjelentősebb SAP rendezvénye minden országban, ahol a legmagasabb szintű versenypiaci és kormányzati döntéshozók találkoznak egymással. 

A 24 éves múltra visszatekintő SAP NOW Hungary konferencia három napja alatt találkozhat cégvezetőkkel, pénzügyi és operatív igazgatókkal, valamint döntéshozókkal az informatika, beszerzés, termelés, logisztika, értékesítés, karbantartás, marketing és HR területéről. 

Az SAP NOW Hungary évek óta a vállalati informatika területének egyik leginspirálóbb konferenciája, azonban az idei rendezvény a számítástechnika világában zajló forradalmi változások miatt a szokásosnál is izgalmasabbnak ígérkezik. Olyan áttörések kapujában állunk, amelyek gyökeresen át fogják alakítani az életünket. Ezt a forradalmat a cégek sem hagyhatják figyelmen kívül, hiszen aki nem alkalmazkodik, nagyon hamar lemarad a versenyben. 

A rendezvény számos egyedülálló szakmai programot kínál, ilyen például a hétfő (09.11) reggeli „Executive kerekasztal beszélgetés” Blénessy László (4iG), Krizsanovich Péter (MHB bank), Mátrai Károly (MVM) és Pintér Szabolcs (SAP) részvételével, vagy a kedd (09.12.) reggeli „Hyperscaler kerekasztal beszélgetés”, ahol a három legnagyobb piaci szereplő (Microsoft, AWS, Google) képviselői osztják meg gondolataikat a felhőszolgáltatások jelenlegi helyzetéről Magyarországon.  

Időpont: 2023. szeptember 10-12.
Helyszín: Hotel Azúr, Siófok 

A szakmai programok mellett a szervezők készülnek többek között elektromos autó tesztvezetéssel a BMW jóvoltából, számos különleges étel és italkóstolóval, az estéket pedig a Halott Pénz, valamint a True Colors – Modern Revue egyedülálló előadása fogja felejthetetlenné tenni.