Időpont: 2019. szeptember 25.

Helyszín: Budapest Music Center

A SalesTech Budapest hazánk elsőszámú sales eseményévé nőtte ki magát 350+ első számú vezető és első vonalbeli vezető részvételével, köztük a hazai sales- és marketing szakma legnagyobbjaival.

A konferencia remek alkalom, hogy a hazai sales világ top vezetői megosszák egymással dilemmáikat és elképzeléseiket. A SalesTech csapata ehhez szeretne még hozzáadni! Meghívtak két nemzetközi szakértőt is, akik a digitális trendek és adatelemzések világának európai gurujai:

  • Jean-Philippe M.L. Schepens van Thiel, a Bisnode innovációs data mestere, Európa vezető adat szakértője és a cég nemzetközi adatelemző csapatának vezetője. Az adatok értékteremtő szerepéről szóló előadásához kapcsolódó interjút itt tudod elolvasni. Azon túl, hogy bevezet minket a legújabb trendek világába, a SalesTechen egy workshop keretében segít továbbgondolni azokat.
  • Hrvoje Supic, a Salesforce CEE és mediterrán régiójának vezetője a sales  automatizációs trendekről és az AI által nyújtott már működő újításokról fog beszélni a rendezvényen. A Salesforce nemzetközi tapasztalatát hozza el a közönség számára, és azt, hogy milyen technikák és újítások szivárognak be egyre jobban a nyugati értékesítési tapasztalatokból, illetve ezeket hogy lehet legjobban erre a kisebb és más kultúrájú régióra adaptálni.

Ne maradj le az élményről! A LAZY BIRD időszakban még kedvezményes áron tudod megvenni az egyéni vagy csoportos jegyeketIVSZ tagok 15% kedvezményben részesülnek a részvételi díjból, melyet az IVSZ15 kuponkód beváltásával tudsz az esemény honlapján igénybe venni.

Amivel biztosan találkozhatsz az idei konferencián: adat alapú értékesítés, ügyfélélmény, sales és az AI kapcsolata, kudarcok és tanulságok az értékesítésben.

A SalesTech egy Ted stílusú konferencia hazai- és külföldi szakmai nagyágyúkkal, melyet workshopok, case-studyk, vezetett beszélgetések, innovációs laborok, demok, “deep-dive”-ok és “értékesítési kudarcok” színesítenek.

Hozzunk ki többet a modern értékesítési környezetből közösen!