Indulás 1997-ben, érkezés 2017-be: két évtized sokszor egy szemvillanásnak tűnhet, de vajon fel tudná idézni az elmúlt 20 év valamennyi történését, változásait?

Az bizonyos, hogy felgyorsultak a szakmát meghatározó tendenciák, az üzleti kihívások komplexebbek lettek, minden gyorsan kell, több a bizonytalanság, a minket körülvevő környezet is már-már követhetetlenül változik. Mindez gyors reagálást, folyamatos készenlétet, jelenlétet kíván tőlünk. De nem csak a változás, hanem a folyamatos fejlődés „áldozatai” is vagyunk, úgy a szakmában, mind a magánéletben, és mindez elmondható az idén 20 éves Magyar Projektmenedzsment Szövetségről is.

A jubileumi rendezvénysorozat kiemelt eseménye a 27. Körkapcsolás, melynek központi témáját is a változás ihlette. Az év egyik legnagyobb hazai projektmenedzsment eseményén, a PMSZ 20 fesztiválon összekapcsolódik a szakmai és a határterületeket bemutató ezerarcú tematika. Az egész napos meghosszabbított programon a projektmenedzsment jeles képviselői mellett közismert személyek lesznek előadóink (Hutlassa Tamás, Café Film ügyvezető, a Kincsem c. film producere; Görgényi István, olimpiai 2. helyezett vízilabdázó, vízilabda szakedző; Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember; Litkai Gergely, a Dumaszínház alapítója), inspirálódhatunk a játékos megoldások, érdekes megközelítések által, és estébe nyúló zenés program mellett, együtt ünnepelhetjük a 20 éves PMSZ-t!

Részvételi díj:

Csak IVSZ tagoknak 15 000 Ft, online bankkártyás fizetés esetén.

 

További információ a rendezvény weboldalán érhető el.