PMSZ 29. Körkapcsolás

2018.05.17 -

Öbölház, Kopaszi-gát


Időpont: 2018. május 17.

Helyszín: Öbölház, Kopaszi-gát

„Egy tanulmány szerint a boldog alkalmazottak 20%-kal produktívabbak, mint a kevésbé boldogok. Az értékesítők esetében pedig a boldogságnak még nagyobb hatása van: 37%-kal növeli az értékesítést. De az előnyök sora itt még nem ér véget” – írta a Forbes 2017 decemberében, a Social Market Foundation „Happiness and Productivity” című kutatására hivatkozva.

A 29. Körkapcsolás konferencia fő témája a boldogság hatása az egyén, az egyén által a szervezet, a szervezet által a vállalat eredményességére. Pszichológus mutatja be a boldogság alapjait a munkában, betekintést nyerhetsz egy boldog céges kultúrába és a Flow elmélet sikeres alkalmazásába, szakértők beszélgetnek a Bruttó Nemzeti Boldogság fogalmáról és eredményeiről, motivált szervezetekről, jövőbe mutató projektekről és a jövő munkahelyéről – a T-Systems bemutatja épülő székházát.

Boldogság = eredményesség? Boldog projektmenedzserek = sikeres projektek? Látogass el a konferenciára, és ilyen, illetve ehhez hasonló kérdésekre adnak választ a PMSZ neves szakértői!

További információ és online jelentkezés a PMSZ honlapján!