Az ITU Telecom World 2019 egy olyan globális rendezvény, ahol az ICT szektor szereplői találkoznak a legújabb trendek bemutatása, üzleti kapcsolatok kialakítása érdekében. A rangos eseménynek ebben az évben – 2015-höz hasonlóan - Budapest ad otthont, 2019. szeptember 9-12. között.

Az ITU Telecom World kormányok, vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások legfontosabb infokommunikációs rendezvénye, amely egyedülálló nemzetközi platformot biztosítva, összehozza a fejlett és fejlődő piacokat, az állami és magán szektor vezetőit, az infokommunikációs technológia iparági képviselőit. Az ITU az ENSZ legfontosabb infokommunikációs területen működő, globális intézménye, amelynek feladata a nemzetközi távközlési együttműködés segítése, Magyarország alapító tagja a 193 tagállamot tömörítő nemzetközi egyesületnek. 2018-ban Magyarországot beválasztották az ITU döntéshozó testületébe, a 48 tagú tanácsba.

Az ITU Telecom World 2019 mellett egy kétnapos nemzetközi partnerkereső találkozó is színesíti a programot szeptember 10-11. között.

Nemzetközi partnerkereső találkozó

Időpont: 2019. szeptember 10-11.

Helyszín: Budapest, Hungexpo, F csarnok

Regisztrációs határidő (B2B): 2019. szeptember 9.

Az ITU Telecom World mellett szervezett partnerkereső találkozó kiváló alkalmat jelent:

  • nemzetközi üzleti kapcsolatok bővítésére
  • online tárgyalásfoglalás segítségével előre egyeztetett kétoldalú tárgyalások lefolytatására a B2B-re regisztrált résztvevőkkel
  • K+F és technológiai partnerkapcsolatok kiépítésére, új projektötletek megvitatására

A folyamatosan bővülő résztvevői profilok előzetesen is megtekinthetőek a találkozó honlapján.

A regisztráció kétlépéses folyamata:

  1. Az ITU Telecom World 2019 oldalán szükséges regisztrálni. Magyarországi szervezetek számára a belépés ingyenes a négynapos kiállításra. A Fórum belépőről és egyéb jegytípusokról a fenti oldalon tájékozódhatsz.
  2. Készítsd el részletes profilod, a cég és a keresett együttműködés leírásával a partnerkereső esemény oldalán. Ezután kérj tárgyalásokat a potenciális partnerektől, melynek folyamatáról itt olvashatsz.

A program hivatalos honlapján találsz részletes információt a rendezvényről.