Nehezített pályán a home office – IVSZ workshop

2022.09.07 14:00 - 17:00

Epam Systems Kft. Budapest, Bókay János u., 1083

A rezsi költségekre vonatkozó változások és az emiatt kialakuló helyzet várhatóan érinteni fogja az otthoni munkavégzés gyakorlatát is (mind céges, mind munkavállalói oldalon), ezért szövetségünk ebben a helyzetben is szeretne támogatás nyújtani tagvállalatai számára. 

Annak érdekében, hogy megtudjuk, miként érinti a Nagyvállalati és Multinacionális tagozatunk vállalatait a rezsicsökkentés átalakulása, illetve milyen tervekkel, stratégiával vágnak neki a következő hónapoknak, egy kérdőívet juttatunk el számukra a témában. 

A kérdések segítségével többek közt azt szerettük volna megtudni, hogy várható-e változás a távmunkázó munkavállalók számában, hogy kezelik majd tagjaink az esetlegesen megnövekedett irodai jelenlétet, illetve terveznek-e bármilyen támogatást nyújtani a home office-ban maradó munkatársaknak.  

A kérdéseinkre adott válaszokat, illetve azok tanulságait szeretnénk megosztani veletek egy munkacsoportüléssel egybekötött workshopon eseményen, ahol számítunk a tagozat minden cégének jelenlétére. 

Esemény helyszíne: Epam Systems irodaház (1083 Budapest, Bókay János u.)
Parkolás a Corvin pláza parkolóházában ajánlott.

Regisztráció