Multi tagozati ülés

2023.10.20 14:00 - 14:00

1095 Budapest, Tinódi u. 1-3. C/épület fszt.2.

Az IVSZ Multi tagozata október 20-án tartja soron következő ülését, amelyen a multinacionális vállalatok életét és hazai működését meghatározó legfontosabb témák kerülnek megvitatásra.

Időpont: 2023.10.20. 14:00-15:30
Helyszín: 1095 Budapest, Tinódi u. 1-3. C/épület fszt.2.

Az ülés témái

  • MENTA beszámoló Zerényi Zoltán a Multi tagozat vezetője, a fontosabb statisztikai adatokon túl a saját tapasztalatait és gondolatait osztja meg az IVSZ rendezvényével kapcsolatban.
  • Bemutatkozik az Accenture és az AstraZeneca, mint az IVSZ legújabb multi tagozat vállalatai.
  • Az IVSZ új munkacsoportjainak bemutatása, munkacsoportvezetők bemutatkozása.
  • Dr. Derzsényi Éva az IVSZ szabályozási és nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, egyben a Szabályozási munkacsoport vezetője ismerteti az általa vezetett munkacsoportban zajló tevékenységeket. Kudari Nóra IVSZ projektvezető, a Munkaerőpiaci, az Export, valamint az ESG munkacsoportok munkacsoportvezetőjeként a három terület fontosságáról és a munkacsoportok munkájáról tart rövid előadást.
  • Open discussion

Rendkívül fontosnak tartjuk a tagozat vállalatainak álláspontját, érdeklődési területeit, azokat a fókuszpontokat, melyek együttesen befolyásolják a jövőbeli működésünket, terveinket. A tagozati ülést megelőzően is várjuk esetleges kérdéseiteket, ötleteiteket, melyeket fontosnak tartanátok megvitatni az ülés kereti között.

Regisztráció

Formátum: +36201234567