Multi tagozati ülés – üzleti kávé szünet nélkül

2022.10.13 15:00 - 16:30

Az IVSZ Multi tagozata október 13-án (csütörtökön) rendhagyó módon tartja ülését. Az eseményen az aktuális témákat egy (vagy több) finom kávé mellett vitatjuk meg, amiben segítségünkre lesz egy barista is. 

Időpont: 2022.10.13. 15:00-16:30
Helyszín: 1083 Budapest, Bokay János u. 36-42. (Nokia) 

Ingyenes parkolási lehetőség a Nokia székházában: a regisztrációt követően igény esetén a rendszámokat a következő címre kérjük leadni: iroda@ivsz.hu 

Az ülés témái

 • MENTA beszámoló:
  Zerényi Zoltán (ügyvezető igazgató, Kyndryl) a fontosabb statisztikai adatokon túl (résztvevők száma, aránya, hány multinacionális vállalat képviseltette magát a konferencián) a saját tapasztalatait és gondolatait osztja meg az IVSZ rendezvényével kapcsolatban. 
 • Introduction of Nokia:
  Zagyva Béla (country director, Nokia) előadásában bemutatja a Nokiát, mint vállalatot, illetve az aktuális hot topikokról is szó esik. 
 • Conclude on home office regulation: 
  Fucsku Anita (business operations professional, Kyndryl) és Zerényi Zoltán összegzi a szeptember 7-én megtartott workshop eredményeit, ahol a multi tagozat cégein kívül a nagyvállalatok tagozata is képviseltette magát. A workshop apropója az IVSZ által elkészített HO javaslat megvitatása volt. Az eseményen elhangzott igények, javaslatok az elnökség jóváhagyása és kiegészítése után a törvényhozók elé kerülnek. 
 • Blue collar/White collar free talk:
  A világ egyre automatizálódik. Az automatizmusoműködtetése, a rendszerek üzembentartása, karbantartása egyre több alapszintű IT tudással rendelkező szakembert igényel. Ezen a területen jelentkező IT munkaerőhiány nem azonos a magasan kvalifikált IT szakemberek terén jelentkező űrrel. A feladatok szakszerű ellátásához teljesen más skillek kellenek, ezért az „IT munkaerőt” a fentiek értelmében differenciálni szükséges, erről fogunk beszélgetni hosszabban. 

Regisztráció

Nem csak az íze kedvéért – Barista Show by Molnár Lacisz

Az eseményen a finom ételek és italok mellett egy profi barista segítségével kóstolhatsz akár klasszikus olasz pörkölésű kávét, akár az úgynevezett desszertkávét, de a specialty kávék gyümölcsös ízvilágába is bevezetést nyerhetsz.  

Ha egy espresso helyett tejes italt választanál, akkor ezekhez házi tejet használ baristánk, de zabtej is választható a növényi tejet kedvelőknek. 

Specialty kávé: Ethiopia Guji
Italiano: Corsini Classico
Dessert: Dark chocolate mocha 

Regisztráció

Formátum: +36201234567