Tartalmas év áll mögöttünk. Tavaly már láttuk, hogy a közbeszédben is egyre inkább teret kapnak azok a digitális transzformációval összefüggő témák, amelyeket mi is mindig fontosnak tartottunk képviselni, esetenként véleményezni. Számos területen indultak el digitalizációs fókusszal előremutató kezdeményezések, elég csak az oktatásra, vagy az iparra gondolni, amelyeket feldolgoztunk a multi tagozat ülésein is szakértők bevonásával. Biztos vagyok benne, hogy az idei év is hasonlóan izgalmas, kihívásokkal és lehetőségekkel teli lesz. 

A Multinacionális tagozatban idei első ülésünk központi témája épp ezért az előzők szerves folytatásaként a digitális munkaerőpiac lesz, amelynek kihívásai mindannyiunkat érintenek.

Ezen belül a képzés oldaláról Charaff Hassan, a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének vezetője ismerteti a  BEng, gyakorlat orientált, nagy létszámú programozó szak indításáról szóló terveket, Both Vilmos, az IVSZ elnökségi tagja pedig a Digitális Munkaerő Programot mutatja be, és annak a multinacionális vállalatokra vonatkozó lehetőségeit. Ahogy eddig, most is örülnék aktív részvételeteknek, érdemes a Humánerőforrás területen dolgozó érintett vezető/kolléga részvétele is a téma kapcsán. 

Az ülés

  • időpontja: 2017. február 9. (csütörtök) 14 óra
  • helyszíne: Budapesti Műszaki Egyetem – Magyar Tudósok körútja 2. Q épület, QBF 14-15. Terem (földszint).

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges.Regisztráció