Csapdák és lehetőségek – Mikro IT vállalatok a magyar gazdasági (adó)környezetben

2022.06.13 14:00 - 15:30

Online

A 2022-es év sok új és még több, egyelőre nem ismert változást hoz az adórendszer tekintetében, ezért érdemes beszélni arról, hogy milyen adózási lehetőségek állnak majd a magyar cégek előtt. Az IVSZ mikrovállalati tagozata egy hosszabb eseménysorozat első lépéseként egy olyan beszélgetésre hívja tagjait, amely egyrészt megválaszolja a legjellemzőbb és leggyakrabban előforduló kérdéseket a magyar adórendszer felépítésével kapcsolatban, másrészt felvázolja, hogy a mikro cégek milyen, adózást érintő újdonságokra számíthatnak a következő időszakban.  

A beszélgetéssel szeretnénk olyan sorvezetőt és tájékoztatást adni tagjaink kezébe, amely segítségével sokkal magabiztosabban dönthetnek a cégük adózásával kapcsolatban. A tagozat vezetője, Molnár Attila Deme Győző adószakértő segítségével a következő témákat járja körbe a tagozati ülés közel egy órája alatt: 

  • adózási formák, azok előnyei, hátrányai, 
  • melyik az a cégforma, ami egy cégnek a legjobban megéri? 
  • mi lesz a KATA sorsa? 
  • KIVA vagy TAO? 
  • az adózás digitális aspektusai és lehetőségei. 

 A tagozati ülés időpontja: 2022. június 13. 14:00-15:30
Helyszín: Online
Házigazda: Molnár Attila, az IVSZ a mikro tagozatának vezetője
Szakértő vendég: Deme Győző, Acconsulting – CEO 

 A beszélgetést interaktívra tervezzük, azaz a beszélgetés alatt, majd azt követően lehetőség lesz a kérdések megvitatására, a felmerült témák megbeszélésére. 

Regisztráció

Formátum: +36706218321