MENTA 2024 – DigitALL-INspirations FOR COMPETITIVENESS

2024.09.19 - 09.20

Hunguest Hotel BÁL Resort (Balatonalmádi)

A MENTA a digitális gazdaság szereplőinek legfontosabb találkozóhelye, ahol a jövőt meghatározó felsővezetőkkel és döntéshozókkal vitatjuk meg az iparágakat formáló technológiai és társadalmi trendeket, a felgyorsuló változást lekövető stratégiákat és az üzleti sikereket támogató jó gyakorlatokat.

A digitalizáció ma már nem szektorális kérdés, hanem a versenyképesség elengedhetetlen eszköze a gazdaság minden területén. Mindenki az élen akar teljesíteni a versenyben, de hogyan lehetünk sikeresek ebben a küzdelemben? Ehhez nyújt az idei MENTA inspirációkat és ettől is sokkal többet.

Az idei előadások és panelbeszélgetések középpontjában friss elemzések és a legforróbb technológiai újdonságok állnak, mindeközben nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tapasztalatok és az alkalmazható iránymutatások, megoldások megosztására is.

A szakmai tartalmon túl számtalan kapcsolatépítési lehetőséget kínálunk, mert hisszük: az iparágakon átívelő együttműködéseknek és kapcsolatoknak kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy ne csak lekövetői, hanem alakítói legyünk a jövő gazdaságának!

Legyél te is formálója a digitális jövőnek, vegyél részt a MENTA konferencián!

Időpont: 2024. szeptember 19-20.
Helyszín: Hunguest BÁL Resort (8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 14.)