IVSZ MENTA Konferencia 2021

2021.09.23 - 09.24

SPIRIT HOTEL ***** Sárvár

MENTA 2021 – Az üzlet forráskódja

Az elmúlt bő egy év megmutatta, hogy a digitalizáció és a technológia erősebb, mint valaha – így az erre épülő piac és iparágak olyan utat járhatnak be, amilyet az elmúlt években talán egyszer sem. A várhatóan újra felfutó, megerősödő piaci folyamatok és maga a digitális gazdaság azonban nem mindegy, hogy milyen irányban, és erővel fejlődik, ezért a MENTA szereplői, előadói ebben fognak útmutatást, segítséget adni.

Ez vár az idei MENTA konferencián

IVSZ MENTA 2021

A konferencia két napja alatt megmutatjuk, hogy a digitális üzlet(i élet) mélyén milyen összefüggések, “leíró nyelvek” dolgoznak, mik azok a mozgatórugók és alkotóelemek, amelyek nélkül nincs siker. A MENTA egyik fő témája az iparágat aktívan foglalkoztató források kérdése, így olyan előadókat várunk, akik első kézből származó információkkal fognak szolgálni arról, hogy a piaci szereplők miből és milyen stratégia mellett gazdálkodhatnak a következő időszakban.

Amennyiben szeretnél részt venni a konferencián, kattints ide:

Amennyiben munkatársaidat regisztrálnád, vagy többen szeretnétek egyszerre regisztrálni, kattints ide bejelentkezés után:

A MENTA 2021 fő témái

Csak tiszta forrásból

A következő és remélhetőleg a COVID hatástól mentes évek egyik legfontosabb kérdése, hogy az ágazat szereplői hogyan és milyen feltételek mellett jutnak anyagi és más erőforrásokhoz. K+F, üzletfejlesztés, piacra lépés, digitális beruházások, közvetlen és közvetett források – ezek mind terítékre kerülnek a MENTA előadási és beszélgetései során.

Újrakódolt üzlet és ágazat

Erőteljes átrendeződés érezhető az IT iparág beszállítói és megrendelői piacán, aminek a hatásaira már most érdemes felkészülni. Milyen stratégiákra, tervezésre van szükség? Mennyire agilis az IT-piac? Insource vagy outsource a kulcs? Megoldások, áthangolt csapatok, frissített taktikai variációk és „operációs rendszerek” kerülnek elő.

Digitális régió és export

Tanácsok első kézből, tapasztalatok, igények és elvárások. Mi a régióban sikerre jutó digitális vállalkozás jellemzője? Régiós törekvések és lehetőségek a gyakorlatban.

Hyper Hyper!

A fenti kihívások elválaszthatatlan elemei azok a kurrens technológiák, amelyek támogatnak, felemelnek, sikerre, vagy éppen zsákutcába visznek vállalatokat. A hype görbék nyomon követése, megfelelő dekódolása, illetve alkalmazása létfontosságú, ezért a MENTA eligazít és irányt mutat a technológiák sűrűjében.

Munkában az erő

Hogyan változtatja, alakítja a gyors technológiai fejlődés a szervezetet, a munkaköröket és milyen hatással van mindez a menedzseri attitűdökre? Milyen rövid- és hosszútávú hatások várhatók a munkaerőpiacon, miként érdemes ezekre felkészülni?

Eljött az ideje, hogy átgondoljuk és felépítsük a digitális gazdaság következő verzióját.

Írjuk meg a forráskódját közösen, Sárváron, a MENTA konferencián.

MENTA 2021 – Részvételi feltételek

Regisztráció:

Előzetes regisztráció a „jelentkezés” oldalon található űrlap online kitöltésével és elküldésével lehetséges.

A konferencia helyszínén nem lehet regisztrálni!

FIGYELEM!

A regisztrációkor ugyanarról az email címről kizárólag egy személy regisztrációját fogadjuk és kizárólag saját, névre szóló email címet fogadunk el! Megértésüket köszönjük!

GDPR

A konferencia főszervezője az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), melynek megbízásából az Ad Valorem Hungary Kft. (Ad Valorem) végzi a konferencia szervezését.

A jelentkezőknek az előzetes regisztráció során a konferencia szervezéséhez kapcsolódó feladatok ellátásához, kapcsolattartáshoz, számlázáshoz stb. szükséges adatokat kötelezően meg kell adniuk.

Belépőjegy:

Nettó (Ft)
Belépőjegy IVSZ tagok részére 70 000
Early bird belépőjegy IVSZ tagok részére 60 000
Belépőjegy mikro cégeknek és 2020.09.23. után belépett új IVSZ tagoknak 50 000
Belépőjegy nem IVSZ tagok részére 95 000
Early bird belépőjegy nem IVSZ tagok részére 80 000

A fenti árak nettó árak és nem tartalmazzák a 27% áfát.

FIGYELEM! Az IVSZ tagoknak szóló kedvezmények feltétele, hogy tagdíjtartozás nem áll fenn.

A konferencia részvételi díja tartalmazza a rendezvényen való részvételt és étkezéseket. Az étkezés utáni adót és járulékot a hatályos törvények és rendelkezések alapján a résztvevőnek kell megtérítenie.

A részvételi díjban foglalt étkezés 25 000.-Ft + 27% áfa.

Szállás:

Spirit Hotel Sárvár *****

Szobatípus Nettó (Ft)
Standard egyágyas szoba 36 000
Standard kétágyas szoba / fő 33 000
Grand szoba (fantáziasarokkal) felár / szoba / éj 10 800
King szoba (pezsgőfürdővel és körággyal) felár / szoba / éj 21 000
Prémium lakosztály (2 szobás lakosztály) felár / szoba /éj 48 000

A fenti árak tartalmazzák a büféreggelit, a parkoló használatát, WI-FI-t és az idegenforgalmi adót.

A szobák elfoglalására az érkezés napján 14:00 órától van lehetőség. A vendégek a szobákat a távozás napján legkésőbb 11:00 óráig kötelesek elhagyni.

Fizetéssel és számlázással kapcsolatos információk:

A regisztráció és szállás visszaigazolását és a számlázást az IVSZ. végzi, ennek megfelelően a részvétel és szállás díját az IVSZ-nek kell megfizetni. A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díjnak a konferencia megkezdéséig történő megfizetése. A konferencia részvételi díj befizetésével Ön jogosult a konferencia előadásain és kiegészítő programjain való részvételre.

Lemondási feltételek:

  • 2021. augusztus 15. előtt beérkezett lemondás esetén a befizetett részvételi díjat és szállásdíjat visszatérítjük.
  • 2021. augusztus 15. és 31. között beérkezett lemondás esetén a regisztrációs díjból a visszatérítés mértéke 50%.
  • 2021. szeptember 1. után lemondást nem tudunk elfogadni.

Kérjük, hogy  regisztrációjával és szállásfoglalásával kapcsolatosan forduljon bizalommal a munkatársainkhoz a menta@ivsz.hu email címen.

COVID-19:

Jelenleg csak oltási igazolvánnyal vagy 3 napnál nem régebbi PCR teszttel lehet rendezvényen részt venni.

A globális koronavírus-járvány miatt esetlegesen később bevezetett korlátozások jelentős hatással bírhatnak a rendezvényre, mely akár a rendezvény teljes ellehetetlenülését is okozhatja. Amennyiben a konferenciát a járványhelyzet miatt nem lehet megtartani az addig befizetett belépőjegy és szállásdíjakat 15 napon belül visszafizetjük.

A rendezvény szervezői és a szálloda is mindent megtesz, hogy a rendezvény időpontjában előírt korlátozásoknak és feltételeknek megfeleljen a rendezvény helyszíne.

A konferencia szervezője:

Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)

Centrál Udvar Irodaház B ép. I. emelet
1077 Budapest, Wesselényi utca 16/A
Tel: +36 1 266 6346
Fax: +36 1 411 0914
Iroda e-mail: menta@ivsz.hu

Ügynökség:

Ad Valorem Hungary Kft.

1135 Budapest, Szent László u. 48-50 B ép. fsz. 1.
Adószám: 24191144-2-41

Mindenképpen szükség van regisztrált ivsz.hu fiókra a regisztrációhoz?

Igen, mivel csak így tudjuk biztosítani, hogy nem élhet vissza a személyes adataiddal, és hogy biztosan célba tudjuk juttatni minden a rendezvénnyel kapcsolatos fontos információt, valamint így tudunk számodra hatékonyan rendelkezést biztosítani az adataid felett: engedélyezheted vagy visszavonhatod az IVSZ feléd irányuló kommunikációval kapcsolatos engedélyeket, valamint így biztosítjuk, hogy megfelelő adatokat adj meg az eseményregisztrációd befejezéséhez.

Az ivsz.hu fiók a jelentkezést megkönnyíti, hiszen nem kell rendezvényről rendezvényre megadnod az alapadataidat, elég egyszer a regisztrációkor, és csak ellenőrizni a következő alkalommal.

Hogyan regisztrálhatom magam?

Kattints ide a regisztrációhoz!

Döntsd el, hogy szakmai profilt (jelenleg dolgozol valahol, ezesetben kérjük a céges e-mail címed add meg) vagy magánprofilt szeretnél (jelenleg nincs munkahelyed, vagy magánszemélyként szeretnél regisztrálni a rendezvényeinkre).

Amennyiben szakmai profilt regisztrálsz, a cégnév megadásánál kezdd el a céged begépelni, és keresd meg a legördülő listából céged. Amennyiben semmilyen formában nem találod, kérjük válaszd az „A cégem nem szerepel a listán” lehetőséget és add meg a cégnevet.

A regisztrációt követően a megadott e-mail címre aktivációs e-mailt küldünk. A levélben található linkre kattintva fejezhető be a regisztráció (erre az elgépelt e-mail címek, a személyazonosság igazolása, valamint a tömeges spam regisztrációk megelőzése érdekében van szükség).

Amennyiben nem kapnál ilyen levelet, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a kommunikacio@ivsz.hu e-mail címen.

Már regisztráltam korábban ivsz.hu fiókot, de nem tudok belépni.

Weboldalunk 2020 nyarán megújult, a korábbi weboldalon megtalálható felhasználói adatbázist technikai és jogi okok miatt nem vezettük át az új oldalra, ezért ha ezt megelőzően regisztráltál, kérjük regisztrálj újra fiókot.

Amennyiben az új weboldalon 2020. nyarát követően már létrehoztad a felhasználói profilod, de elfelejtetted a jelszavad, kérjük, igényelj új jelszót.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a felhasználók személyes adatai védelmében nem jelzi ki a rendszer, hogy az e-mail cím, amire jelszó emlékeztetőt kértek valóban megtalálható-e az adatbázisban, csupán annyit, hogy amennyiben igen, az emlékeztető e-mailt kiküldtük.

Amennyiben nem kapnád meg a levelet, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a kommunikacio@ivsz.hu e-mail címen.

Ha közben új e-mail címem lett, mit csináljak?

Kérjük, ebben az esetben regisztrálj új fiókot, ha már nem férsz hozzá az előző e-mail fiókodhoz, mivel ide fogjuk elküldeni a rendezvénnyel kapcsolatos fontos információkat.

Hogyan regisztrálhatok egyénileg a saját nevemben a konferenciára?

Kérjük kattints ide az egyéni regisztrációhoz!

Válaszd ki, hogy céged IVSZ tag-e, esetleg új belépő, vagy nem az IVSZ tagja.

Céged IVSZ tagságát és a belépés időpontját ide kattintva tudod ellenőrizni.

A regisztráció során kérjük add meg a kért adatokat, válassz szobát, amennyiben szeretnél rajtunk keresztül szállást foglalni.

A folyamat végén a Simple Pay rendszeren keresztül bankkártyával vagy átutalással tudod kifizetni a konferencia és a szállás díját.  Felhívjuk figyelmed, hogy díjbekérőt nem tudunk kiállítani, amennyiben erre van szükséged, kérjük válaszd a „tömeges regisztráció” lehetőségét ide kattintva, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Fizetést követően a elküldjük a végszámlát az e-mail címedre és az opcionálisan megadott pénzügyi kapcsolattartó e-mail címére. A számláidat bármikor letöltheted a jobb felső sarokban található Profil ikonra kattintva az Eseményregisztrációk menüponton belül.

Nem magamat/egyszerre több munkatársamat is szeretném egyszerre regisztrálni az eseményre/díjbekérőre van szükségem.

Kérjük kattints ide a tömeges regisztrációhoz!

Válaszd ki, hogy céged IVSZ tag-e, esetleg új belépő, vagy nem az IVSZ tagja.

Céged IVSZ tagságát és a belépés időpontját ide kattintva tudod ellenőrizni.

A regisztráció során kérjük add meg a kért adatokat, válassz szobát, amennyiben szeretnél rajtunk keresztül szállást foglalni.

A regisztrációt követően munkatársunk meg fog keresni és díjbekérőt küld a részedre. Ebben az esetben kizárólag átutalással tudsz fizetni a kollégánk által megadott számlaszámra. Ezt követően eljuttatjuk számodra a számlát.

Szükségem van díjbekérőre a fizetést megelőzően.

Kérjük, ebben az esetben válaszd a tömeges regisztráció lehetőségét, még abban az esetben is, ha kizárólag magadat szeretnéd regisztrálni (előző pontban részleteztük).

Hogyan tudok fizetni?

Amennyiben egyénileg, saját magad regisztráltad a konferenciára bankkártyával (tájékoztatunk, hogy AMEX típusú kártyát nem tudunk elfogadni) vagy átutalással tudsz fizetni a Simple felületén keresztül az eseményre való jelentkezés végén, illetve a profil oldaladon, amennyiben a jobb felső sarokban található ikonra kattintva az „Eseményregisztrációk” részre kattintasz, majd az IVSZ MENTA Konferencia 2021 mellett a Részletekre kattintasz.

Amennyiben a Tömeges regisztráció lehetőségét választottad, kollégánk kiállítja a díjbekérőt és megküldi a regisztrációkor megadott pénzügyi kapcsolattartói e-mail címre. Ebben az esetben a kollégánk által megadott bankszámlaszámra való utalással van lehetőséged fizetni, és ő fogja számodra elküldeni a számlát.

Hol találom a konferencia programját és az előadókat?

A konferencia programja a szervezés alatt folyamatosan formálódik. Kérjük kövesd nyomon a MENTA weboldalát, folyamatosan közzé fogjuk tenni az előadók és a program legfrissebb listáját, amint elérhető lesz.