Marketing Summit 2018

2018.11.14 - 11.16

Park Inn by Radisson Budapest


A Marketing Summit Hungary a marketingszakma első számú konferenciája, amely minden év novemberében kerül megrendezésre. Az országos konferencia fő célkitűzése, hogy felkészítse a szakembereket a következő évek szakmai kihívásaira.

Az idei évben a Marketing Intelligence Quotient (MIQ) fogalom köré épül fel a háromnapos szakmai csúcstalálkozó programja; 3 nap, 2 konferencia, 6 workshop, 1 digitális mesterkurzus, premier előadások, több mint 700 résztvevő.

Program:

  • 1. nap: How big is your MIQ? – 16 kiemelt téma, 16 premier előadás, marketing trendek 2019/2020
  • 2. nap: Marketing Masters esettanulmány konferencia Magyarország TOP 50 legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőjével
  • 3. nap:  A Digital MasterClass célja, hogy a marketingben megkerülhetetlen technológiai folyamatokat, lehetőségeket, digitális trendeket és megoldásokat a résztvevők naprakészen, átfogóan megismerhessék, valamint elsajátítsák.

Ha tudni szeretnéd, hogy mekkora a marketing intelligenciahányadosod, regisztrálj a Marketing Summit Hungary-re, és töltsd ki a tesztet.

IVSZ tagok november 9., péntekig még Early Bird áron tudnak regisztrálni, ha a regisztrációkor a megjegyzés rovatba beírják, hogy IVSZ tagi kedvezmény.

További információkért látogass el az esemény weboldalára!