Időpont: 2019. szeptember 24.

Helyszín: La Vida Duna Rendezvényház

Az IT visszavonhatatlanul bevonul a gyártóüzemekbe. Ahhoz azonban, hogy ennek ne csak a költségoldalát és az átalakulással járó nehézségeket lássuk, hanem az előnyeit is, új nézőpont kell. Azaz kulcskérdés a digitális technológiák bevonulásának útvonala, a jó döntéshez ismerni kell a lehetséges közeljövőt is.

A Manufacture IT előadásai arra adnak választ, hogy mit és milyen lépéseken keresztül lehet és érdemes digitalizálni. Olyan megoldásokkal ismerkedhet meg, melyek bemutatják az Ipar 4.0 elvek gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit, emellett tájékozódhat a már elérhető és lépésenként bevezethető legfrissebb technológiákról, valamint a jövőbeni fejlődési irányokról is.

A konferencia célja: az Ipar 4.0-val kapcsolatos ismeretek bővítése; az IT-megoldásszállítók és az iparvállalatok együttműködési lehetőségeinek bemutatása; új, innovatív és jövőálló technológiák bemutatása; a digitalizációs kihívások kezelési módjának bemutatása esettanulmányokkal.

Célcsoport: gyártóvállalatok felső vezetői, műszaki vezetői, üzemvezetői, termelésirányítói, informatikai és IT-biztonsági vezetői, minőségbiztosítási vezetői, logisztikai vezetői, kutatásfejlesztési vezetői, HR vezetői.

További információért látogass el az esemény weboldalára!