JÖVŐRŐL IDŐBEN – A 25 éves PMSZ ünnepi konferenciája a projektmenedzsment jövőjéről

2022.06.02 12:30 - 21:40

Budapest, Öbölház Rendezvényközpont (Kopaszi gát 2.)

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség szeretettel meghív minden projektmenedzsert és érdeklődő szakembert a 37. Körkapcsolás konferenciájára, ahol a jövőbe tekintve ünneplik a szervezet megalakulásának 25. évfordulóját.

Körkapcsolás

A rendezvény résztvevői közelebbről is megismerhetik néhány jövőbemutató projekt tapasztalatait: például a digitális lábnyomokat felhasználó adatvezérelt városirányítás, vagy éppen az önvezető autók világát megalapozó agilis szoftverfejlesztés is szerepel a programban.

A délutáni interaktív workshopokon lehetőség lesz az eszmecserére, és aki szeretné, kipróbálhatja a jövőbelátó képességét is a projektmenedzsment jövőalkotó műhelyen.

A szakmai programot születésnapi vacsorával és a Zeneakadémia hallgatóinak koncertjével zárják. Az este további hangulatát a tanácsadási és informatikai területen edződött projektmenedzserekből álló Free Float zenekar biztosítja rock és blues dallamokkal.

Az ünnepség keretében adják át a jubileumi díjakat a PMSZ leghűségesebb tagjainak, akik már több mint 10-20 éve velük tartanak.

Legyen ott Ön is az év legfontosabb projektmenedzsment eseményén!

IVSZ tagoknak most a belépő árából 10% kedvezményt biztosítanak az IVSZ10 kuponkód felhasználásával.