ITBUSINESS & TECHNOLOGY 2021 – KAMÉLEON

2021.03.23

online

Lassan egy éve annak, hogy folyamatosan változik körülöttünk a világ. Ennek következtében vezetőként nemcsak alkalmazkodnunk kell az állandóan módosuló szituációkhoz, a bizonytalansághoz, hanem a munkatársainknak is kell segítenünk mindebben. Ebben a helyzetben korrekciókra, kompenzációkra, újratervezésre lesz szükség, hogy pozitív hozadéka lehessen ennek az időszaknak.

Kameleon ITBusiness 2021

Tavaly március óta sok minden megváltozott körülöttünk: a meetingek, a rendezvények, az oktatás, a vásárlás és egy sor más dolog átköltözött az online térbe. Felgyorsult a digitalizáció és teret nyert a hibrid munkavégzés. A gyorsan változó piaci és munkahelyi körülményekhez való alkalmazkodás érdekében már-már Kaméleon üzemmódra kell kapcsolnunk. A megfelelő alkalmazkodás miatt pedig csatasorba kell állítanunk az ezekre a változásokra megoldást nyújtó információtechnológiai termékek és szolgáltatások széles skáláját.

Tervezett programok:

  • 10:00–11:00 – Stratégiai blokk
  • 11:00–12:30 – Humán blokk
  • 12:00–14:15 – Technológiai blokk
  • 14:15–15:15 – Konkrét megoldások blokk
  • 15:15–16:45 – Szakmapolitikai blokk

Az esemény során kiválasztják 2020 legsikeresebb ICT-cégét. Ennek érdekében február 8-án elindult a TOP 52 szavazás is. Add le a foksod legkésőbb március 8-án délig az ezen a linken induló szavazáson, vagy küldd el a szavazatod a top52@itbusiness.hu e-mail címre.

A Top 52 Díjátadó Gálán a következő kategóriákban választanak győztest:

  • „Employer of the Year 2020″ különdíj nyertesének bejelentése
  • „Az év legsikeresebb ICT-cég 2020” díj nyertesének bejelentése

Amennyiben március 23-án a kormányzati intézkedések lehetővé teszik, a konferenciát hibrid formában rendezik meg. Abban az esetben, ha a pandémiás helyzet csak online formában teszi lehetővé a szakmai nap megszervezését, úgy az élő közvetítést ebben a zárt facebook csoportban és egy privát szerveren is követheted. A szerverre való regisztrációt az esemény oldalán, a “jelentkezés” menüpontban találod meg.