ITBN CONF-EXPO

2018.09.26 - 09.27


Az ITBN ma már nem csupán az Informatikai Biztonság Napjának ünnepe, hanem olyan professzionális fórum, mely neves hazai és külföldi kiállítók és előadók prezentációin keresztül közel hozza a legfrissebb trendeket és innovációkat, illetve számos networking lehetőséggel és interaktív programmal élénkíti az üzleti kapcsolatok kiépítését és erősítését az IT-biztonsági szakma képviselői között.

Az alapításkor létrehozott Informatikai Biztonság Napja eredeti jelentése mellett, az ITBN rövidítés mára az Info/Cybersec, Trends, Buzz & Networking gondolatkörét is tartalmazza.

Ez a mozaikszó összefoglalja mindazt, amit a rendezvény értékeinek tartanak a szervezők:

• magába foglalja a kiberbiztonság és az IT-biztonság területeit

• a legújabb technológiák és innovációk mutatkoznak be rajta

• nyüzsgés jellemzi – mind fizikai, mind szellemi értelemben

• képes összehozni hazánk kibervédelemmel foglalkozó összes szakemberét.

Mára a kibertér használatát új szintre emeltük. Már nem csupán videókat vagy emaileket osztunk meg egymással, hanem minden egyes másodpercben adataink millióival tápláljuk a kibertér “gépezetét”. Cégek, kormányok, független szervezetek pedig folyamatosan elemeznek és profiloznak minket. Már nemcsak ÖN, hanem az ÖN ÖSSZES ADATA megtalálható online. Miután pedig az Ön összes adatát összegyűjtötték és elemezték, azokat körülbelül 8 milliárd, a kibertérbe kapcsolt eszközön használják.

Időpont: 2018. szeptember 26-27.

Az ITBN CONF-EXPO 2018 a támogatók jóvoltából továbbra is ingyenesen látogatható.

Ha szeretnél többet megtudni a konferenciáról, kattints ide.