ITB itelligence: Online számla – kötelező, de hatékony

2021.03.10 10:00 - 12:00

online

A NAV-os adatszolgáltatások kapcsán elsőként nem az üzleti lehetőség ugrik be az embernek. Pedig a kötelezettségek bővülésével a lehetőségek száma is nő. Ezeket a megállapításokat járja körül a márciusi online ITB Club rendezvénye, az itellegence szakértői segítségével.

ITBClub Itelligence 2021

2021. január 1-jével ismét bővült az online számlákhoz kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettségbe bevont alanyok száma, típusa és köre, miközben az eljárások is változtak. Ugyanakkor a hatóság a NAV 3.0 API formájában közös nyelvet és kommunikációs platformot hívott életre. Az interfész célja a 2021. január 1-jétől érvénybe lépő új üzleti funkcionalitások biztosítása, illetve egy általános, hosszú távon fenntartható, rugalmas séma kialakítása. A NAV-nak és az adóalanyoknak is érdeke a folyamatok sokkal hatékonyabb, elektronikus útra való terelése. A VIM, avagy Vendor Invoice Management, az Opentext SAP-ba ágyazott piacvezető terméke, mely a szállítói számlafeldolgozás automatizálása mellett már hatékonyan kezel egyéb üzleti dokumentumokat is. A konferencia során ezekbe a témákba nyerhetsz mélyebb betekintést.

Az esemény előadói:

  • Baranyai Zsolt és Bollók Péter – Az itelligence vezető tanácsadói. Tőlük megtudhatod, hogy miként nyújt támogatást a vállalat a törvényi megfelelésre való felkészültség elérésében, a konkrét adatszolgáltatás szabályos teljesítése érdekében.
  • Mezővári Andrea és Lázár Péter előadásában pedig az itelligence sokéves tapasztalata alapján kidolgozott, saját VIM best practice megoldásait ismerheted meg.

Bővebb információkért látogass el az esemény oldalára. Az élő közvetítéshez való csatlakozáshoz előzetes regisztráció szükséges, amit ezen a liken találsz.