ITB Club november

2018.11.13 -

KIOSK Budapest

Időpont: 2018. november 13. 9:00–11:00

Helyszín: KIOSK Budapest

Tombol a startup világ Magyarországon, a nagy cégek is a startupok kegyeit keresik. Ők meg többnyire állják ezt a fajta „ajnározást”, eközben nagyra törő álmokat szövögetnek és a nemzetközi színtérre lépés gondolatát dédelgetik. Persze nemcsak álmodoznak róla, hanem tesznek is érte, a szerintük jó ötletekhez megpróbálnak befektetőt találni.

Ha a pénzszerzési metódus bármilyen okból nehézségbe ütközik, akkor sem adják fel: a közösségi finanszírozás lehetőségeit latolgatják. De hogyan működnek ezek az oldalak? És jogilag mire ad lehetőséget a közösségi finanszírozás? Turcsán Tamás startup szakember eligazítja a rendezvényre látogatókat mindebben.

A szervezők a klubra készülvén számlálgatták, hány olyan cégről, cégvezetőről van tudomásuk, akik a tőkebevonásnak ezt a formáját választották. Rá kellett döbbenniük, hogy nem sok ilyet ismernek. Közülük az egyik, a Magyarországon legnagyobb létszámmal működő kedvezménykártya-rendszerét létrehozó Jáger László, az Euro Discount Club alapítója, aki az új platform informatikai fejlesztéséhez és a globális terjeszkedéshez ezt a finanszírozási formát választotta.

Mire kellett az Euro Discount Clubnak figyelnie és milyen buktatók állták útját? Milyen üzleti modellt épített fel és hogyan lett sikeres a projekt? Ezekről a kérdésről lesz szó a rendezvény felkért előadóival és az ITB Club vendégeivel.

Az eseményről további információt az IBT Club weboldalán találsz.