Helyszín: KIOSK (Budapest V. ker., Március 15. tér 4.)

Időpont: 2017. május 16., 9–11 óra

A kutatás-fejlesztés területe már nem csupán a versenyképesség növeléséhez szükséges, de elengedhetetlen feltétel lett ahhoz is, hogy a vállalat lépést tudjon tartani a versenytársakkal. A magyar adórendszer számos lehetőséggel támogatja a vállalatok K+F tevékenységét, az EY tanácsadóinak tapasztalata alapján azonban sok a ki nem használt kedvezmény a cégeknél.

 Az IT-Business következő találkozóján a folyamatosan bővülő hazai K+F adómegtakarítási lehetőségekről lesz szó – az EY szakértőivel várják interaktív beszélgetésre klubtagjaikat. Az elmúlt időszakban ugyanis számos, különösen az IT-szektornak érdekes és előnyös támogatási lehetőség vált elérhetővé a magyarországi vállalatok számára. Ezeket az egyszerűen és sokak számára elérhető megtakarításokat új fejlesztésekre, a K+F projektek Magyarországra vonzására is fel lehet használni.

 A vállalat növekedésének szempontjából fontos információkat az adórendszer biztosította K+F kedvezményről Pálszabó Tibor, az EY adópartnere és Szűcs Tamás, az EY adómenedzsere mutatja be a meghívottaknak, majd az EY szakértői készséggel állnak rendelkezésükre a felmerült kérdések megválaszolásában.

A meghívott vendégeknek a részvétel díjtalan. A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.