IT Business: Új történet – ITexec.cloud konferencia

2020.12.03

online

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a ITexec.cloud konferencia, amely újabb színfoltot jelent a változó digitális univerzum eseménykínálatában.

IT Business - Új történet 2020

A kíméletlen ütemben fejlődő, szédítő magasságokat és mélységeket ostromló technológia osztályoz és megszűr, a korábban egymást taszítókat pedig új anyaggá gyúrja össze. A digitális világba bejutni nagy kihívás, amely nem adatik meg minden vállalkozásnak, intézménynek. Új történet veszi kezdetét, amelyben újak a játszó személyek és újak a meghatározó körülmények is. Ebben az új történetben megválaszolásra kerülnek olyan kérdések, amelyek egyaránt foglalkoztatják azokat, akik a digitális világba vezető IT-megoldásokat szállítják, és azokat, akik vállalatuk, intézményük képviseletében az efféle megoldásokat keresik a jobb jövő reményében.

A konferencia során ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ:

  • Mennyit bír még a felhő? Vannak-e a felhőalapú számítástechnikának határai? – a saját infrastruktúra és a felhő kapcsolata, AI-as-a-Service
  • Mit tanulhatnak a nagyvállalatok a startupoktól?
  • Kiterjesztett biztonság, avagy hol kezdődik a kibernyugalom? – védelmi stratégiák, megoldások
  • Mi a titka a sikeres digitális átalakulásnak? – hatékonyságnövelés hatékonyan, a digitális transzformáció kritikus elemei.

A részletes programokért látogass el az esemény oldalára.