IT-Business Club: Megtartom! Felméretem! Levadász(tat)om!

2016.01.19 -

KIOSK

Évkezdéskor mindig előtérbe kerülnek olyan kérdések, amelyekkel kötelező foglalkozni egy cégvezetőnek. A legtöbb cégnél most folyik a tervezés, most alakulnak az üzletfejlesztési irányok, most elemzik a különféle piaci trendeket, és gondolkodnak azon, honnan szerezzenek új munkatársakat, hogyan tartsák meg a régieket.

Aztán ott van a következő kérdés, hogy vajon a biztosnak hitt, jó munkatársak megmaradnak a cégnél? Talán ez utóbbi kérdéskör a haza ICT-társadalom egyik legégetőbb problémája. Különféle statisztikák szerint több tízezer ember hiányzik az ICT-munkavállalók közül. Vagyis verseny van a legjobbakért. Évről évre változik, hogy abban az adott évben mi számít éppen keresett pozíciónak, kurrens szakértelemnek.

Erre a helyzetre hogyan készülnek föl a cégek? Van ilyen stratégiájuk? A megtartásra, a motiválásra, újak munkatársak behozatalára? Felmérik azt a lehetőséget, hogy a kritikus munkavállaló elhagyja a céget?

Az ITB Club évindító rendezvényén Palencsár Miklós business mentor, nemzetközi stratéga, a 3B Systems vezetője kalauzolja  végig a résztvevőket a fenti kérdéseken.

A rendezvényen a részvétel klubtagjainknak és meghívott vendégeknek ingyenes, egyéb esetben 50 000 forint+ áfa a részvételi díj.