Ipar Napjai

2016.05.24 - 05.27

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

2016-ban újra megrendezésre kerül a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Az IPAR NAPJAI keretében 2012. óta megújult formában megrendezett, immár 19. INDUSTRIA, valamint kísérőszakmái, mint például az ipari elektronika vagy a munkavédelem, ismét jelentkeznek.

A rendezvényen adott a lehetőség átfogó képet nyújtani egy-egy szakterületről és a legrészletesebb információkat eljuttatni a szakemberekhez (segítve ezzel saját feladataik megoldását), valamint bemutatni a jelenlegi trendeket.

IPAR 4.0

Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatok keresztmetszetét a ma minden területen kulcsfontosságú szerepet betöltő, a teljes gyártási láncolatot átfogó IT rendszerekre épülő IPAR 4.0 adja.

A rendezvényen kiállítóink kiemelt figyelem mellett mutathatják be napjaink vezető technológiai irányzata, az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat. A koncepció alapja az egymással kommunikáló intelligens gépek (M2M), az önbeállító gyártási folyamatok és a rendkívül hatékony tömeggyártás.

Bővebb információért, kérjük, írjon az alábbi e-mail címre: iparnapjai@hungexpo.hu

Honlap: www.iparnapjai.hu