Ipar 4.0 meetup – nagyvállalati és KKV tapasztalatok, fejlesztési források

2018.12.11 -

Millenáris Startup Campus


Az IVSZ idén már második alkalommal szervez ingyenes Ipar 4.0 meetup-ot a Datapao-val közösen, amelynek célja, hogy egy légtérbe tereljük a szakma képviselőit, illetve azokat a cégeket, akik konkrét Ipar 4.0-s tapasztalatokkal rendelkeznek és szívesen meg is osztják azokat a résztvevőkkel.

A december 11-én 18 órakor a Millenáris Startup Campuson kezdődő meetup-on egy hazai nagyvállalat és egy KKV tart előadást a saját Ipar 4.0 fejlesztési tapasztalatairól, míg a harmadik előadás a hazai Ipar 4.0 fejlesztéseket támogató pályázatokról és azok jövőbeli formálásába való bekapcsolódásról tájékoztatja a résztvevőket.

Az első előadásban Rózsa András, a Glencore magyarországi IT menedzsere a régió egyik legnagyobb mezőgazdasági gyárának digitalizációjáról tart előadást. A második előadásban Szabó Gergő, a Ganz KK tulajdonosa és vezetője az ipari értékteremtő folyamatok digitális menedzsmentjéről fog beszélni. A harmadik, záró előadásban Fehér Sándor, az IVSZ tagi menedzsere az Ipar 4.0 fejlesztésekre rendelkezésre álló hazai pályázati lehetőségekről és arról a folyamatról fog beszélni, amelynek eredményeképp a jövőbeli hazai Ipar 4.0 pályázatok a hazai piac igényeinek jobban meg fognak felelni.

A rendezvényt követően most is lehetőség lesz kötetlen beszélgetésekre.

Regisztrálj még ma és találkozzunk december 11-én az MSC-ben!

A rendezvényt az IVSZ az Interreg Europe program által finanszírozott Inno Provement projekt keretében szervezi.

Inno provement EU flag logo