INSIDE ITB 2018 – SZAFARI

2018.09.04 -

Larus, Budapest


Időpont: 2018. szeptember 04.

Helyszín: Larus, Budapest

Vannak a világon olyan élmények, amelyeket mindenkinek át kell élnie! Ezek közé tartozik a szafari is, ahol teljesen más világ tárul az ember szeme elé. Gyönyörű tájak, igazán exkluzív élmények – biztosan sokan szeretnék közelről megfigyelni az oroszlánokat. Vagy zsiráfokat, zebrákat látni, ahogy futnak. Vagy majmokat nézni, miközben ugrándoznak a fákon. Persze, aki e fajta szórakozásra adja a fejét, annak be kell tartania bizonyos alapszabályokat. Az utazási irodák – legalábbis a komolyabbak – már az ajánlásaikban felhívják a figyelmet arra, milyen veszélyeket rejthet az adott környék. Nemcsak az állatok reakciói, de a környéken élő emberek viselkedése, a helyi szokások, a kultúra és főként annak be nem tartása is komoly tragédiába sodorhatja a kalandvágyókat. Éppen ezért nem is kívánkozik mindenki a vadonba, és sokan soha nem próbálják ki ezt az élményt, bármennyire is csalogató a lehetőség.

Ki ne szeretné termékét, szolgáltatását megmutatni a nemzetközi piacon? Ki ne szeretne ugyanannyi munkabefektetéssel a hazai profitlehetőségek többszörösét keresni? Ki ne szeretne nemzetközi hírnévre szert tenni, túllépni a hazánkon belüli ismertségén? Persze, hogy itt is leselkednek veszélyek az ember fiára! Biztosan jó lokációt választottunk? Biztosan tetszeni fog az új világ? Biztosan tudjuk tartani a helyi szabályokat? Egyáltalán, biztosak vagyunk abban, hogy ismerjük a szabályokat? Tudjuk, milyen lépésünkre kaphatunk olyan reakciót, amely belénk fullasztja az optimista lendületet és tragikus élménnyé változtatja a külföldi kalandunkat? Egy utazást sem kellemes rossz szájízzel zárni, de az üzlet nemzetközi porondra történő kihelyezésénél a rossz szájíz több százmillió forintjába is fájhat a cégtulajdonosnak, cégmenedzsmentnek.

Mi lehet a megoldás? Hogyan tudjuk az utazásunkat igazi élménnyé varázsolni? Hogyan tudjuk a nemzetközi terjeszkedést örömteli döntéssé változtatni? Mindkettőre ugyanazt a választ adhatjuk: megfelelő előkészülettel, valódi helyismerettel, olyan szakemberekkel, akik nemcsak állítják magukról, de valóban ismerik a lokális szabályokat.

Az INSIDE 2018 arra a nemes feladatra vállalkozik, hogy beavassa látogatóit a nemzetközi piacra lépés fortélyaiba. Céljuk, hogy ne érhesse kellemetlen meglepetés a döntéshozókat; kerüljék el azokat a buktatókat, amelyek elronthatják az utazás örömét, vagyis valóban élvezni tudják a csodálatos kalandot!

Részletesebb információkért látogass el az esemény weboldalára!