INNOSKART MIKROTÁJÉKOZTATÓ: Az innováció hívószavai 2021-27-ben

2021.04.21 09:00

online

A MIKROTÁJÉKOZTATÓ – Innoskart 20 perc infó program koncepciója, hogy minél több hasznos hír, tény és adat kerüljön bemutatásra minél rövidebb idő alatt, hiszen az idő pénz és az információ hatalom!

Innoskart Mikrotájékoztató 2021

Az Innoskart Klaszter azért jött létre, hogy a közép-dunántúli régió informatikai területén működő kis- és középvállalkozásokat innovációra ösztönözze, együttműködéseiket erősítse és a külpiaci megjelenéseiket támogassa. Számos hazai és uniós konferencián, találkozón vesznek részt, amelyeken a legfrissebb technológiai információk, a legaktuálisabb EU-s irányvonalak, a legdinamikusabban fejlődő üzleti tendenciák kerülnek bemutatásra. Célkitűzésük, hogy továbbadhassák a megszerzett tudást, hiszen azt kizárólag akkor kamatoztathatjuk, ha mások számára is elérhetővé tesszük.

Az első mikrotájékoztató az innováció 2021-2027 közötti hívószavaira koncentrál, arról tudósít, miért és hogyan kerül fókuszba a klímasemleges, körforgásos és digitalizált gyártás, valamint a reziliens ipar érdekében erősödő autonómia a stratégiai értékláncokban.

További információkért és a regisztrációért keresd fel az esemény oldalát.