A Crunch, az Impact és az Amuse konferenciák idén hibrid formában térnek vissza. A régió egyik legnagyobb eseménysorozata 2022. október 3-7-ig kihagyhatatlan előadásokkal és workshopokkal vár mindenkit. 

Az Impact konferencia előadóit és témáit úgy állították össze, hogy azok hatásosak és azonnal alkalmazhatóak legyenek a már termékszakemberként dolgozó emberek számára, és teszik mindezt oly módon, hogy az újonnan érkezők, vagy a termékmenedzsmentre egyszerűen csak kíváncsiak is könnyen megérthessék és elsajátíthassák. 

A rendezvény célja, hogy naprakészen tájékoztassa a résztvevőket a termékfelfedezés és -átadás legújabb trendjeiről, az iparág leginspirálóbb szakemberei és gondolkodó vezetői által vezetve. Világhírű előadóik a 4 nap alatt olyan témákba merítenek el, mint például a fenntartható és etikus dizájn, az üzleti intelligencia, az adatvédelem, vagy a termékközpontú szervezetek.  

Mitől különleges az Impact? 

  • A legkülönbözőbb vállalatoktól, például a Google-től, a Microsofttól és a Metától hívják meg a legtrendibb, széleskörű termékmenedzsment témákat, technológiákat és ötleteket felölelő előadókat. 
  • Egy erős közösség inspirál téged a csapatod növekedésére és fejlesztésére. 
  • Több mint 300 nemzetközi szakembert hoz össze, akikkel a konferencia napjai alatt hálózatot építhetsz, szakmai kapcsolatot alakíthatsz ki. 

Időpont: 2022. október 5.
Helyszín: Central European University (1051 Budapest, Nádor u. 13-15.) 

Az IVSZ tagjai most 25% kedvezményben részesülnek, az IVSZatImpactkuponkód felhasználásával. 

További információkért és regisztrációért látogass el az alábbi weboldalra: