Imagine digital – Connect Europe

2018.12.04 - 12.06

Austria Center, Bécs

Időpont: 2018. december 4-6.

Helyszín: Austria Center, Bécs

2018. december 4-6. között szervezi az Európai Bizottság a legfontosabb digitális innovációhoz kapcsolódó rendezvényét. A digitális transzformáció kihívásairól, a transzformáció során szervezett tapasztalatokról és számos egyéb kapcsolódó témáról szóló ingyenes eseményre több ezer érdeklődő érkezik Európából és a tengeren túlról is.

A konferencia előadások elsősorban az EU digitális politikáját járják körbe az ipar, a kutatói közösség és a kormányzati oldal bevonásával. Az Imagine18 kampány révén pedig a társadalom különböző rétegeihez kíván eljutni a Bizottság és megtudni, hogy ők hogyan élik meg a digitális forradalmat és hatásait a mindennapi életükre.

A kiállítás az EU legsikeresebb IKT kutatási projektjeit fogja felvonultatni. A résztvevőknek lehetőségük lesz találkozni a projektek mögött álló innovátorokkal is.

A networking rendezvények széles skálájával találkozhat a résztvevő, amelyek révén a kutatói és ipari közösség jelenlévő tagjaival találkozhat és cserélhet tapasztalatot és névjegykártyát.

Az Innovation és Startup fórum a piacorientált innovátorok és befektetők találkozóhelye lesz, ahol a kutatási projektek piacképes eredményeit prezentálják.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szabad helyek a rendezvény előtt pár héttel minden alkalommal elkelnek!

A regisztrációhoz és bővebb információért kattints ide.