Időpont: 2018. január 25-26.

Helyszín: Bálna (Budapest, Fővám tér 11-12.)

A konferencián a digitális innovációk terjedését szolgáló stratégiák mellett az érdeklődők megismerhetik az Ipar 4.0, illetve smart city tematika köré épülő platformok technológiai innovációs programjait. Bemutatkoznak olyan, a digitális piacterek hatékony megvalósítását segítő megoldások, amelyek többek között a pénzügyi szolgáltatások megújításában, az innovációs áttöréshez vezető intelligens technológiák - a mesterséges intelligencia, az intenzív adat hasznosítás, a blockchain algoritmusok és a kollaboratív robotok - gyakorlati megvalósításában kiemelt szerepet töltenek be. A regionális csúcstalálkozón részletes képet kaphatunk az autóipari technológia fejlődési irányairól, a városi mobilitás komplex kérdéseiről, vagy a fintech terület új digitális szolgáltatásairól. A találkozó egyben igyekszik irányt adni a digitalizációt támogató kormányzati intézkedéseknek és céloknak, a szabályozási környezetnek és ösztönzőknek.

A konferenciát megnyitja Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, kiemelt előadást tart Mariya Gabriel, digitális gazdaságért és társadalomért felelős uniós biztos.

A GINOP 1.1.3 Ipar 4.0 kiemelt projekt is bemutatkozik a II. Regionális Digitális Csúcstalálkozón. Az IFKA-IVSZ Konzorcium munkatársai mini kiállítással vesznek részt a rendezvényen, ahol tájékoztatják az érdeklődőket a kiemelt projekt ajánlatairól, és azoknak, akik szeretnének részt venni a programban, a regisztrációban is segítenek.

További információkért látogass el az esemény oldalára!