IDC Internet of Things 2015

2015.06.04 -

Hotel Novotel Centrum


Elérkezett az “Internet of Things” (IoT) kora, amely gyökeresen átformálhatja az üzleti világot és a társadalmat. Az IoT révén a vállalatok – egyéb lényeges előnyök mellett – továbbfejleszthetik működésüket, valós idejű felismerésekhez juthatnak, fokozhatják hatékonyságukat, új üzleti modelleket dolgozhatnak ki és innovatív szolgáltatásokat nyújthatnak.

Az IoT iparág növekedését azonban bizonyos kihívások visszafogják, pl. biztonsági és adatvédelmi kérdések, a szabványosítás és a szakértelem hiánya.

Az IoT-ben rejlő lehetőségekről folytatott eszmecsere élénkülésére reagálva az IDC konferenciasorozatot indít, hogy segítsen eloszlatni az ökoszisztéma szereplőinek aggodalmait és kidolgozni a kapcsolódó stratégiákat. A konferenciasorozat foglalkozik az iparág helyi, regionális és globális állapotával, fejlődésével, kihívásaival és kilátásaival. A leginnovatívabb vállalatoktól felkért előadók megosztják tapasztalataikat és véleményüket az IoT bevezetésével, a konkrét területek fejlesztésével és a jövőbeni iparági trendekkel kapcsolatban.

A konferencia betekintést nyújt az érintett vertikális piacok meglévő és új alkalmazási területeibe, és bemutatja például, hogyan lehet átformálni az ügyfélélményt és versenyelőnyhöz jutni az IoT segítségével, miként lehet megbirkózni a működési technológiák és az informatika konvergenciájában rejlő kihívásokkal. A konferencia előadói foglalkoznak az IoT adatok nagy mennyiségében, gyors változásában és változatosságában rejlő nehézségekkel, a Big Data szerepével, valamint az adatfeldolgozás és az analitika új irányaival. Az IDC kerekasztal-beszélgetésein a résztvevők megismerkedhetnek az egyes vertikumok meghatározó szereplőivel: a szállítókkal, a szolgáltatókkal, a hatóságok és kormányhivatalok képviselőivel, a befektetőkkel, és igény esetén akár négyszemközt is megvitathatják a szakértőkkel a fontos témákat.