HWSW mobile! 2018

2018.11.21 - 11.22

MOM Kulturális Központ


2018. november 21-22-én Budapesten kerül megrendezésre az idei HWSW mobile! termékfejlesztési konferencia. Az idén nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő termékfejlesztési konferencia a hazai szakma legnagyobb fóruma, mely az elmúlt években már telt házzal futott, közel 900 szakember részvételével. A novemberi eseményen rekordszámú, 90 előadó fog színpadra állni, köztük nemzetközi vendégelőadók.

A rendezvény idén is két napos lesz, az első, hagyományos konferencianapon a bevált témák (fejlesztés, UX és adatelemzés, továbbá az IoT / Ipar4.0 és a fintech) mellé újabbak is érkeznek, mint az ingatlanpiaci digitalizáció, vagyis a proptech, és az AI.

Az alkalmazott AI most először kap önálló szekciót a konferencia programjában, benne 17 előadással. A szekció kiemelt vendége, Brad Cordova amerikai AI guru, aki a Forbes “30 under 30” listáján is szerepel, mint az egyik legfontosabb fiatal innovátor.

A rendezvény második napja a tavalyi 8 helyett immár 10 workshopon kínál 3 óra mély, gyakorlatorientált tartalmat változatos témákban.

Az IVSZ tagjai az aktuális jegyárhoz képest 15%-os kedvezménnyel vehetnek részt a konferencián (a kedvezmény korábbi regisztrációra utólagosan nem vehető igénybe, más kuponkedvezménnyel nem összevonható).
A kedvezmény érvényesítéséhez jelentkezéskor a következő kódot kérjük megadni a ‘Kuponkód’ mezőbe: IVSZ15.

További információk a rendezvény weboldalán.