Hacktivity IT Biztonsági Fesztivál

2015.10.09 - 10.10

MOM Kultúrális Központ, Budapest


A Hacktivity Közép-Kelet Európa egyik legnagyob IT biztonsági hackerfesztiválja, melyet idén, immáron 12. alkalommal, október 9-10-én a MOM Kulturális Központban rendeznek meg. A konferencia az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze számos országból, akik érdeklődnek a terület iránt. A tavalyi évben 15 országból több mint 1000-ren voltak jelen az eseményen : szakemberek, cégek, magánszemélyek és diákok egyaránt.

IVSZ tagoknak kedvezményes részvételi lehetőséggel!

Június 30-ig 35%, július 1-től szeptember 15-ig 25%, szeptember 16-tól 15% a kedvezmény mértéke.

A résztvevőkre a két szekcióban zajló szakmai előadások és Hello workshopok mellett számos program vár, többek között idén is lesz lockpicking, hardware hacking, valamint számos érdekes, szórakoztató programmal, játékokkal, standokkal, fergeteges hangulattal és meglepetésekkel készülnek a szervezők.

Az előadások többségében angol nyelven zajlanak, a szinkrontolmácsolás az első napon biztosított. A szakmai programról a Hacktivity programbizottsága dönt minden évben, akik a beérkezett pályázatok alapján állítják össze a végleges programot.

Már lehet pályázni a Call For Papers(CFP) előadói pályázatra is, a programbizottság 2015. június 30-ig várja pályázatokat a 12. Hacktivityre.

Letölthető CFP kiírás