Hack The Crisis – Hadrendbe állnak a magyar fejlesztők is!

2020.04.03 - 04.05

Arra biztatunk minden tagvállalatot, hogy akár a versenyszellem, akár a tenni akarás vezérli, csatlakozzon a kezdeményezéshez és indítson csapatot.

Hack The Crisis - Hadrendbe állnak a magyar fejlesztők is!

Magyarország is csatlakozott az észt Hack the Crisis fejlesztői kezdeményezéshez, mely azóta már több mit 30 országban rajtolt el. A kezdeményezés lényege, hogy az adott ország fejlesztői egy nagy, össznemzeti hackathon és ötletverseny keretében egy hétvége alatt rapid megoldásokat szállítanak, melyek segítséget nyújtanak a frontvonalban szolgáló szakemberek és szervezetek, a civilek és a közösségek, illetve az oktatási intézmények számára.

A megoldások lehetnek önálló ötletek, de rengetek konkrét, valós igényt is fognak hozni a szervezők. A mentorok által kiválasztott legjobb megoldásokat a csatlakozó támogatok anyagi, szakmai, és infrastrukturális oldalról is támogatni fogják.

Fontos cél az is, hogy a hazai IT szakma megmutassa, mekkora potenciált jelentek Magyarország számára itt dolgozó fejlesztők és informatikai szakemberek, milyen menő dolog fejlesztőnek lenni, ezenkívül a válság közepette is digitális gyorsítópályára rakjuk az országot!

Arra biztatunk minden tagvállalatot, hogy akár a versenyszellem, akár a tenni akarás vezérli, csatlakozzon a kezdeményezéshez és indítson csapatot április 3-5-én.

A hivatalos weboldalon a HWSW csapata folyamatosan publikálja a részleteket.